FIFA 20, PS4

Tweakers

Tweakers zegt: 7

FIFA 20, PS4 Review

29 september 2019, laatste update op 3 oktober 2019, 751 views Rapporteer

Het is een, qua graphics, precies hetzelfde als FIFA 19, qua snelheid is het trager en onvoorspelbaarder, maar het is dusdanig doorzichtig en gescript dat ik denk dat het jammer is dat voetbal naar een spel wordt vertaald door deze makers. Ik speel in divisie 1 en win titels.Niet_kopen!

Pluspunten

• Bal onvoorspelbaarder
  • Speelt soepeler dan voorgaande edities
  • Realistischer qua dynamiek
  • Zijwaarts dribbelen

Minpunten

• Scripting
  • Trage verdedigers
  • Afschuwelijke spelerswitching
  • Engelse teams zijn bijna altijd beter dan teams van andere landen
  • Tragere refresh ingame menu
  • Grafisch niet echt vooruitgang na fifa 19

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik speel al jaren in divisie 1 en win titels. Mijn review betreffende Mediamarkt is positief omdat het spel daar gekocht is (Preordered) en netjes is afgeleverd, op tijd. Wat het spel betreft. Het is een, qua graphics, precies hetzelfde als FIFA 19, qua snelheid is het trager en onvoorspelbaarder, maar ook realisticher dan 19, maar qua scripting (spel bepaalt gewoon wie wint en wie niet) is het het slechtste en gemeenste tot nu toe. Jouw skills doen er vaak niet meer toe. Je verdedigers rennen als vijftigers terug met meeste teams die je kiest dan. en aanvallers zijn sneller dan in FIFA 19. Je creëert een aantal 100 procent kansen en je scoort gewoon niet, wat je ook doet, de keeper vangt je geplaatste of hard geschoten ballen en je tegenstander maakt een goal uit een 10 procent kans en dat wedstrijden na elkaar. Ga je het spel op je bank met een vriend spelen is het misschien leuk maar om online serieus aan de slag te gaan is het 3 keer niks. Een voorbeeld: ik won de eerste 10 wedstrijden met hoge cijfers en daarna de volgende 10 bijna allemaal verloren terwijl ik beter speelde. Vooral als je engelse teams als tegenstander krijgt heb je geen kans, vooral verdedigend. Het is je geld en vooral je eigen rust en zenuwen niet waard. Het is zo doorzichtig en gescript dat ik denk dat het jammer is dat voetbal naar een spel wordt vertaald door deze makers terwijl het spel eigenlijk mooi oogt en spannend en realistisch kan zijn. EA doet het uitstekend met bijvoorbeeld battlefield reeks en daar doen je skills echt toe maar met fifa 20 is het elk jaar weer raak met scripting. Nogmaals het oogt mooi en speelt soepeler dan voorgaande edities mar wat moet men ermee als het niet loont terwijl je beter bent en je tijd erin steekt. Misschien kunnen of willen de ontwikkelaars niet anders dan gaan scripten maar ik heb zoiets als wij toch allemaal jaarlijks € 60 uitgeven op al een bestaand spel dat gewoon doorontwikkeld wordt kan dat echt beter, eerlijker, en veel minder frustrerend.

Een update op mijn review:
Volta heb ik niet getest en Fut ook niet, dit betreft Seizoenen.
Na update van het spel is de spelerswitching beter geworden maar ter ondersteuning van mijn bevindingen plaats ik een link van youtube met conrete aanwijzingen voor scripting:

Dus als je genoegen kan nemen met dit gegeven dat je vaak wedstrijden of reeksen van wedstrijden gaat verliezen zonder dat je de mindere bent kan je het spel altijd nog aanschaffen.

Heb jij ook een FIFA 20, PS4?

Vrij bijzondere review voor iemand die in "divisie 1 speelt en titels pakt".

Dat het verdedigen onvoorspelbaarder is geworden en een andere techniek heeft absoluut waar echter ben ik ook iemand die top 500 seasons speelt maar kan me nooit zo vinden ik scripting. Ja het spel uberhaupt heeft momentum maar totale omslag scripting? Dat speelt ook wel door je hoofd hoor. Als het een keer tegen zit denk je gelijk aan "kan niet is scripting".

Meeste heeft te maken met skill en niet alleen wat je kunt maar ook mentaal.
Hi, ieder heeft zijn eigen ervaring maar na lange tijd spelen kan ik zelf niet anders concluderen. Ik ben ook niet de enige. Zie dit:
Wat een onzin review, stop dan gewoon met spelen als je zo negatief bent. Snap dit totaal niet..