Bedankt voor je reactie. Ik zag aan een deel van je foto's dat het Kroatië was. Mooie beelden trouwens.
Ik ben net aan het googlen gegaan en het zou kunnen liggen aan een verouderde firmware. Ik heb een check gedaan of er een nieuwe versie van de firmware was voor mijn Fimi en er was een nieuwe versie van de camera en van de blackbox. De camera update gaat het probleem niet oplossen. De update van de blackbox zou het probleem kunnen oplossen volgens reacties die ik heb gelezen. Als weet ik niet precies wat de functie is van die 'blackbox'. Ik heb juist de nieuwe versie geïnstalleerd en ik probeer het morgen opnieuw. Van de locatie waar ik enkele dagen terug opsteeg (grensgebied BE - NL, erg bebost) zou ik ong 1KM ver willen vliegen om mooie beelden te kunnen maken van een meer hier in de buurt.
Ik probeer het morgen en ik post hier of het probleem verholpen is (hope so).
Ik vind het voor de prijs die ik heb betaald (rond de 400 Euro) nog steeds een prima drone. Beter dan ik had verwacht. Ik wou eerst de Mavic Air kopen maar vond het prijsverschil te groot en ze lijken erg op elkaar. Voor zover ik weet heeft de Fimi enkel geen obstacle avoidance control.
Ik zie je een minpunt aanhalen van de gimball die niet helemaal recht is. dat had ik ook maar blijkbaar is dat probleem bij mij verholpen door een nieuwe gimball calibratie. Hij hang bij mij nu netjes recht.
[Reactie gewijzigd door Funzy83 op 22 juli 2024 18:39]