Super Mario Odyssey, Switch Review
19 september 2019, laatste update op 19 september 2019, 1.754 views
Rapporteer
Product gekocht
Wat een enorm goed spel voor in de huiskamer. Leuk om te spelen en leuk om naar te kijken.
Pluspunten
- Easy to play hard to master
- Vrolijk spel met afwisselende locaties
Minpunten
- Besturing/camera kan soms irritaties opwekken
Gewoon kopen / Een must voor de Nintendo Switch net als Zelda BOTW.
Het spel is enorm groot als je dat wilt. Er zijn in het totaal 999 manen te verzamelen. Wel moet ik erbij zeggen dat je een aantal manen krijgt door bepaalde achievements te voldoen en de allerlaatste manen moet je kopen met goudmunten. Wel is er een leuk klein verassing als je 999 manen hebt.
Het spel is erg vrolijk en heeft erg leuke muziek. Ik heb het samen met mijn vriendin gespeeld. Wel hebben we het gedaan door gewoon om de beurt te spelen in plaats van dat een iemand Cappy is en de ander Mario. Want om eerlijk te zeggen vond ik dat een vrij waardeloos optie.
Voor de rest wat kan ik zeggen, gewoon een heerlijk spel om te spelen. Leuk afwisselende werelden en gave en creatieve ideeën die er in verwerkt zitten.
Meest frustrerend zijn sommige challenges zoals koopa race en bepaalde levels waarbij binnen een bepaalde tijd de manen moet pakken voordat de wereld onder je voeten verdwijnt.
Wel hebben we een Pro controller gebruikt omdat wij de normale controller niet heel fijn vonden.