Sony KD-55AF8 Zwart Review

2 september 2019, laatste update op 2 september 2019, 222 views Rapporteer
Product gekocht 0

Zeer mooie TV, netjes afgewerkt. De voet staat stevig op de kast waardoor de hij netjes blijft staan. Er zitten voldoende aansluitingen op. OLED en Dolby Vision maken deze TV echt af.

Pluspunten

• Zeer gaaf geluid dankzij de acoustic surface
  • Prachtig helder beeld
  • Grote kijkhoek
  • TV helt iets achterover op de beugel

Minpunten

• acoustic surface wordt uitgeschakeld als je een soundbar via ARC aansluit
  • Hoge reactiesnelheid
  • Lastig uit verpakking halen

Was erg aan het twijflen of ik de hoge aanschafwaarde het waard vond. Maar sinds ik m in mijn bezig heb ben ik echt zo blij met deze TV. Android voelt ook goed aan. Heb nog nooit een vertraging gehad. Wel is het lastig dat er geen volwaardig toetsenbord op de afstandsbediening zit. Deze dat wel op mn Phiips TV. Echter heeft deze spraakbediening waardoor je er minder last van hebt

Heb jij ook een Sony KD-55AF8 Zwart?

TV helt iets achterover op de beugel
Waarom is dit een pluspunt?
Hoge reactiesnelheid
Waarom is dit een minpunt? Lijkt me juist erg handig als hij snel reageert.
Doordat de TV iets achterover staat maakt het kijken echt heel relext. de tv staat iets lager op de grond waardoor als ik op de bank zit heel relexed onderuit kan hangen en toch goed tv kan kijken.

Hoe lager een reactiesnelheid hoe beter het is voor het gamen. Als ik een FPS zou willen spelen heb wil je haast geen vershil hebben tussen je actie op de controller en het beeld. Bij deze TV is dat aanzienlijk hoger dan andere modellen. Ik game er wel mee maar dan niet competitief.