MSI Optix MAG271CQR Zwart Review
24 juli 2019, laatste update op 26 juli 2019, 1.289 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik heb deze monitor nu een maand in bezit. Na een flinke periode van het lezen van reviews, opstellen van eisen en wensen. Ben ik op deze monitor uitgekomen.
Ik ben enorm tevreden over de features, robuustheid en het kijkplezier wat ik ervaar.
Mijn vorige monitoren waren 2x Samsung 226BW (22") en een Acer K242HLAbid (24").
Hoewel ik kan begrijpen dat het prijzige monitor is, vind ik hem persoonlijk in vergelijking met concurrenten goed geprijsd. Met name de feature set: VA, 1440p (geen 4K!), 144Hz, Freesync 1, 1Ms doet deze monitor onderscheiden. Daarnaast is het geheel enorm robuust opgebouwd! En zit er zelfs een houder(tje) voor je headset in het beeldscherm.
Het menu van de beeldscherm zelf werkt vlot en geeft allerlei extra's. Voor zowel designers als gamers.
Als ik nog een opmerking moet maken over dit beeldscherm. Dan is het over de RGB achterkant. Deze zie je niet en voegt imho vrij weinig toe.
-- Dit is mijn eerste review, ik ga deze nog verder uitbreiden.