Govee 5M DreamColor with Alexa Review

19 juli 2019, laatste update op 19 juli 2019, 4.984 views Rapporteer

Super mooie led strip met mooie licht effecten!

Pluspunten

• Overzichtelijke app
  • Alexa support
  • WiFi en Bluetooth
  • Gemakkelijk te installeren
  • Mooie effecten

Minpunten

• Account nodig om de effecten te kunnen aansturen

Afgelopen week heb ik deze led strip ontvangen. Het een 'smart' led strip dat te gebruiken is via Bluetooth en WiFi. Deze led strip heeft een paar leuke features:
  • Alexa en Google Home support
  • Aansturen via de Govee Home app
  • Synchronisatie met muziek
  • Zelf effecten maken
Levering en verpakking
De levering was erg vlot, zaterdag besteld en dinsdag in huis (vanuit Duitsland!). De led strip was zeer goed verpakt in een mooie doos.

Inhoud doos
In de doos was het volgende te vinden: de ledstrip, alcohol doekje, gebruikershandleiding en extra plakkers om de led strip te verstevigen.

Installatie
Het installeren ging gemakkelijk en snel het vooraf geïnstalleerde 3M tape. De led strip is aan te sturen via de Govee Home app (Android & IOS) en Alexa/Google Home. Deze verbinding is gemakkelijk tot stand te brengen door middel van Bluetooth of WiFi.

Licht effecten
Er zijn verschillende effecten die ingesteld kunnen worden in de app. Ook is er de optie om de verlichting te laten dansen op de maat van de muziek of om zelf een effect te maken in de app.

Al met al ben ik erg tevreden met deze led strip en de snelle levering er van! Het enige nadeel dat ik kon vinden is dat het noodzakelijk is om een account aan te maken om de app te kunnen gebruiken.

Heb jij ook een Govee 5M DreamColor with Alexa?

Heb er een maar ben al uren bezig met mijn iPad dat ding met bluetooth te verbinden.
De app van govee vind niks pfffff.