Google Pixel Buds (Zwart) Review
28 april 2019, laatste update op 28 april 2019, 497 views
Rapporteer
Product gekocht
Concept is goed en ik blijf ze gebruiken. Ik kan ze niet aanraden.
Pluspunten
- Je kunt niet 1 van de 2 oortjes kwijtraken
- Goed geluid
- Goede batterijduur
- USB-C
Minpunten
- Volumecontrole niet granulair genoeg
- Heeft iedere maand een reset nodig
- Google bied geen garantie in NL
- Aanzetten lukt soms niet
3 van 5 sterren (Voldoende)
De buds laden soms niet op. Je moet dan een reset doen door de knop van de oplader 40 seconden in te drukken.
Ik heb een RMA bij Google gevraagd echter deze is afgewezen omdat Google geen vervangend product wil verzenden naar Nederland omdat hij hier niet is uitgebracht.
De communicatie hierover was erg vaag, er was een lange mailchain met meerdere escalaties voordat er een antwoord was en zelfs dat was multi-interpretabel. Ik vermoed dat het een Indiase helpdesk is die vanuit culturele of corporate overwegingen geen "nee" mag zeggen en daarom er steeds omheen draait.
Het rechteroortje heeft een touch bediening. Je kunt de buds hiermee aan/uit zetten (2 of 3 keer tappen), muziek of youtube pauzeren en hervatten (1 keer tappen), het volume veranderen (swipen), en Google assistant aanroepen (inhouden).
Echter de volumewijziging is veel te grof en voor het aanzetten heb ik meestal een aantal pogingen nodig.
Ik hoop dat Google met een 2e versie komt of een software update die de problemen oplost.