ASUS ROG Swift PG278QR Zwart Review

8 januari 2019, laatste update op 8 januari 2019, 763 views Rapporteer
Product gekocht 0

Waardeloos scherm gaat naar 14 maanden kapot, met 36 maanden garantie.

Pluspunten

• hij kan snel de ton in

Minpunten

• veel te duur koop iets anders
  • gaat in de garantie kapot
  • super slechte service
  • service wordt niet door asus zelf gedaan

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Waardeloos scherm gaat naar 14 maanden kapot, met 36 maanden garantie. mooi denk je dan een nieuw scherm. Nee DE SERVICE VAN ASUS HOLLAND IS DAN ZOOO SLECHT DAT JE EEN SCHERM MET SCHADE EN KROMME VOET IN KAPOTTE DOOS toe gestuurd krijgt . Dit is niet mijn eerste KLOTE asus ervaring . Ik heb in 2017 een rx290 videokaart gehad ook 14 maanden en kapot hoor. 2,5 maand gewacht op andere kaart niet eens een vervangende gehad. ASUS IS ECHT EEN C MERK voor mij noooit meer ASUS.

Heb jij ook een ASUS ROG Swift PG278QR Zwart?

Je moet voor garantie ook niet naar Asus gaan. Die hoeft je namelijk helemaal geen garantie te geven, voor garantie moet je naar de winkel of webshop waar je het product hebt gekocht.
Waar is eigenlijk de rapporteer knop voor nutteloze user reviews? Dit gaat volledig over service, niet over kwaliteit scherm.
Kerel de service van een product is net zo belangrijk als de kwaliteit van het scherm en geloof me die is niet best van asus.
Gozer (is het goed om je zo aan te spreken, dit lijk je fijn te vinden?), de service staat los van het product. Ik weet niet of jij direct met Asus zaken hebt gedaan, maar de winkel hoort dit voor je op te lossen. Ik doe alleen zaken met fatsoenlijke winkels, dus de after service van Asus zal me werkelijk worst wezen.
Tuurlijk kan dat allemaal, maar wat het geval is dat dure computer onderdelen van asus binnen de 36 maanden garantie al kapot zijn.
Elk product kan kapot gaan na X periode, is en blijft elektronica. Ervaringen m.b.t. service horen hier niet thuis.
De koper kan zich prima tot Asus richten voor een garantieclaim. Immers fabrieksgarantie van 36 maanden:
Wat is fabrieks- of verkopersgarantie?

De fabrikant of verkoper kan ook garantie geven. De fabrikant of verkoper geeft dan garantie voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld een jaar. Gaat het product kapot? Dan hoeft u niet aan te tonen hoe het product is kapot gegaan. De fabrikant of verkoper moet bewijzen dat dit uw schuld was. Is de garantie afgelopen en gaat het product kapot? Dan moet u zelf bewijzen dat dit niet uw schuld was.

In de garantievoorwaarden staat wanneer u precies garantie hebt, en wat de garantie betekent. Wilt u dus weten waar u recht op hebt? Lees dan de garantievoorwaarden.
Maar:
Let op

Ga met een kapot product altijd eerst naar de verkoper. Met hem hebt u een koopovereenkomst afgesloten.
MISSCHIEN GA JE ZELF GEWOON ALS EEN HORK MET DE SPULLEN OM! Oh sorry Caps stond nog aan... Ach te lui om te backspacen. Toedeloe!