Philips 43PUS7303 Zilver Review

all_by_myself
8 januari 2019, laatste update op 8 januari 2019, 2.754 views Product gekocht

Philips 43PUS7303 Zilver

Erg onder de indruk van deze goedkope tv

Pluspunten

• scherp beeld
  • snelle Smart TV
  • goedkoop
  • fijne afstandbediening
  • stevige voet

Minpunten

• handleiding mager

Na jaren een 32 inch Samsung tv, was ik op zoek naar een grotere TV, want mijn grijze haren verraden ook dat mijn ogen minder worden... ;-)

Deze tv gekocht voor 470 euro en dit was de goedkoopste smart TV met 4 HDMI aansluitingen wat een must leek.

(maar Chromecast zit ingebouwd samen met Netflix, dus vielen er meteen 2 HDMI apparaten weg...)

De TV heeft eigenlijk alles wat je van een nieuwe TV mag verwachten. Het Smart TV gedeelte werkt snel en effectief, met Android TV al basis.

Het scherm zelf is helder en geeft echt het idee van diepte wat de vorige TV (uit 2011) helemaal niet had. Dit wordt nog verder geaccentueerd door Ambilight.

Ik ben niet snel onder de indruk, maar toen wij deze TV aanzetten en de eerste aflevering van 'Odd Squad' (ja ja, don't ask) aanklikten in Netflix, waren we even stil. Het is een verschil van dag en nacht.

Ik kan deze TV aan iedereen aanbevelen,.. je zult er geen spijt van krijgen!

Heb jij ook een Philips 43PUS7303 Zilver?

Anoniem: 1169620 16 januari 2019 21:01
Hoi! Ik heb deze televisie ook gekocht van de week in 50inch maar ik vind de calibratie instellingen van de kleuren en alle presets eigenlijk compleet overstuur. Het verschilt wel enorm wat ik kijk maar vooralsnog ben ik best teleurgesteld. Ik heb van alles geprobeerd en allerlei setting van andere mensen op internet geprobeerd maar niks naar tevredenheid. Welke instellingen heb jij?
Ik heb niets aan de instellingen qua calibratie gedaan, alles staat bij mij standaard.
Deze net ook besteld. Wel voor 499 wat goedkoopste is nu.
Ben benieuwd :-).
Zijn donkere films goed te zien op dit scherm? Mijn huidige tv maakt het kijken van horror of thrillers vrijwel onmogelijk omdat alle donkere scenes veranderen in een zwarte massa (zgn black crush). waar niets meer te zien.
Zwarte_os,... dat vind ik een moeilijke,.. Het is bij deze TV een stuk beter te onderscheiden dan bij onze oude TV, maar of dit genoeg is voor horror....
Denk ook over deze TV, maar kan op twee vragen online geen antwoord vinden.

Wij hebben vrij veel zonlicht in de kamer en kijken soms overdag TV.
@all_by_myself : Mag ik vragen hoe deze TV zich houdt onder stevig daglicht? Kan je dan nog rustig kijken, of valt er al snel veel beeld weg door overmatige reflectie of gebrekkig contrast?

Daarnaast ben ik benieuwd hoe stabiel de TV is na een tijd gebruik. We hebben nu een heel oude Philips Android TV waar duidelijk iets teveel was bezuinigd op chipset/geheugen, waardoor het smart gedeelte na enige tijd + een aantal updates steeds instabieler werd. Hebben mensen die deze TV nu wat langer hebben hier iets van gemerkt, of is Android TV op dit model prima stabiel?
Hoi onkl,

De reflectie van de tv valt mij mee, maar bij veel zonlicht doen wij wel de gordijnen dicht. Bij de vorige tv was dat eigenlijk altijd nodig..

En Android TV is nog nooit vastgelopen, terwijl ik wel regelmatig update... Dus valt wel mee.
Dank voor je reactie. Dat wordt moeilijke keuzes: Deze TV "ticks all the marks", behalve deze dus. Misschien maar eens in het echt in een winkel bekijken na deze halve lockdown. :)