Logitech MX Master 2S Lichtgrijs Review

26 november 2018, laatste update op 26 november 2018, 540 views Rapporteer
Product gekocht 0

Fijn in het gebruik. Veel mogelijkheden met de knoppen. De software is erg onduidelijk (weer jammer dat je dat nodig hebt), maar eenmaal alles ingesteld werkt het prima.

Pluspunten

• Frictieloos scrollen
  • Sidescroll
  • Ligt fijn in de hand (vergelijk met gewone muis)

Minpunten

• Micro-usb (weer een kabel extra nodig)
  • Duur

Deze muis gekocht omdat ik met het gebruik van de touchpad op de laptop toch wat pijnklachten aan mijn hand kreeg. Ik heb een hekel aan kleine notebookmuizen en om toch wat comfort te hebben, deze muis gekocht.

De eisen waren:
- Draadloos
- Goede precisie in combinatie met het 4K scherm in de laptop
- Enigszins ergonomisch gevormd
- NIET zwart of erg donkergrijs (zoals veel muizen

Dan blijft er niet veel over. Omdat ik ook andere producten van logitech heb en heb gehad deze aankoop gedaan, omdat ik tot nu toe geen slechte producten van hun heb gehad.

Na enige tijd de muis gebruikt te hebben, vallen er een paar dingen op:
- Frictieloos scrollen werkt super fijn, maar dit is natuurlijk een persoonlijke mening
- De muis ligt beter in de hand dan andere muizen die ik heb gebruikt
- De software is onduidelijk, dit moet beter voor dat geld logitech!

Het is de eerste muis waarbij ik gebruik maak van frictieloos scrollen en ik moet zeggen, dat het voor mij erg fijn werkt. Het idee voor mij is dat het min of meer ook zo werkt op je smartphone, waardoor ik er al heel erg aan gewend was.

De vorm van de muis volgt mijn hand ook fijn. Ik heb nogal grote handen, dus zo'n klein notebookmuisje is een complete ramp. Gelukkig is deze muis niet te klein en kan ik er fatsoenlijk mee werken.

Het horizontaal scrollwiel is voor mij ook nieuw en ik ben benieuwd of ik het vaak zal gebruiken.

Al met al ben ik er tot nu toe (halve dag na aankomst) erg tevreden mee

Heb jij ook een Logitech MX Master 2S Lichtgrijs?

Hoe zit het met vies worden van het wit? Is dat makkelijk schoon te maken?
Ik moet zeggen dat het me meevalt, maar nu is dat natuurlijk per gebruiker verschillend. Het plastic is schoon te krijgen maar vertoont eerder vlekken dan een zwarte variant. Het scheelt wel dat het een matte afwerking betreft.