Hallo, dit is geen foto van een Touring M in je review. Volgens mij heb je je vergist van model.
Verder: de Bluetooth connectie van Touring M is de meest onstabiele die ik al tegengekomen ben voor Android devices: meer dan de helft van de tijd lukt het niet om automatisch te verbinden met een Android telefoon (ik heb er 4 verschillende geprobeerd). On top of that, wanneer je op pauze duwt op je device, dan gaat ie na een 20 minuten plots verder beginnen spelen.
Ook verliest hij makkelijk de connectie. Ongelofelijk dat dit door de quality control is geraakt.
Hij klinkt zonder enige twijfel minder goed dat een Bose Soundlink Mini, dat staat vast. En pas op, dat is een veel kleinder device, dat nog eens luider kan ook! Ik kon het eerst niet geloven, maar heb het getest op verschillende plekken en met alle muziekstijlen en aan anderen hun subjectieve mening gevraagd.
Je review is dus onvolledig en verre van kritisch, je hebt zelfs niet de moeite genomen om het geluid te onderzoeken door het te vergelijken. Dit is misleidend voor mensen met interesse.
Dan lap je er nog de verkeerde foto bij ook. Schrijf dan beter gewoon geen review denk ik zo.
De enige echte pluspunten zijn: prachtig design met kwaliteitsmaterialen (aan de buitenkant toch) en een geweldige batterijduur.
Ik heb er 80 euro voor betaald op Ibood maar wil hem weg doen. Uiteindelijk verwacht je betrouwbaarheid, en een echt degelijke sound.
[Reactie gewijzigd door Freddykgb op 23 juli 2024 14:35]