€ 69,99 bij Amazon.nl Marketplace

PDP Wired Controller Wit, Zwart Review

MASTER NO PRO
24 juli 2018, laatste update op 24 oktober 2018, 845 views Rapporteer Product gekocht

PDP Wired Controller Wit, Zwart

is het gewoon niet waard veel dingen uit gehouden zeer stug aan de triggers rip off is het

Pluspunten

• weegt wijnig
  • Plug en play

Minpunten

• De handleiding is te stom van woorden aleen over schade garantie en een foto van de werking
  • triggers zijn te stug dat zeer doet naa lang spelen
  • Geen informatie over 1.0 2.0 3.0 moet je naar de website gaan
  • De bumpers liggen totaal niet prettig ze steken uit boven de triggers
  • geen grip
  • De geluiden van de controller is erg het piept bij de triggers klinkt hard op de Allle knoppen
  • De extra functies werken niet eens
  • geen vibratie aan de triggers in de meeste games

1 van 5 sterren (Waardeloos)
dus ik had problemen met buetooth op mijn computer met de (witte controller) heb de pdp gekocht ik breek het liever aan stukken dit ding is ver van het zelfde als de xbox controller doet zeer speel slecht met dit (pdp de zwarte) en geklaag over de geluiden op discoord dat mijn microfoon op neemt ik heb dit nu al 2x getest als je het wil hebben krijg je het gratis van mij met en paar rek pleisters om de pijn van de triggers te verminderen. Naa een hele week dit pleuris ding is verrot rechter Joystick is lam Y knop doet zijn eigen ding

Heb jij ook een PDP Wired Controller Wit, Zwart?

het feit dat de kabel los kan is net goed, als je katten hem doorbijten of het kabeltje zelft mankeert iets/ is niet lang genoeg kun je dat gewoon vervangen, de originele xbox one controller heeft bv een langere kabel die je zou kunnen gebruiken. ik moet ook zeggen dat ik de controller al een week in spanje gebruik en het is hier zeer warm, persoonlijk heb ik niet het gevoel dat hij uit mn handen glijd maar dat is bij jou mischien anders. de knoppen voelen voor mij net hetzelfde als de originele controller.

[Reactie gewijzigd door yusisushi op 26 juli 2024 08:12]

ik heb er weer mee gespeeld en erg lang de triggers zijn te stug doet gewoon zeer de bumpers steken te ver uit dan de trillingen dat zit in de palm van de controller en de xbox controller aan de palm en triggers die niet stug zijn de enige punt waar ik niet aan dacht was de draad was gewoon erg teleur gesteld en de knoppen zijn kort om kut ik zie dit ding als een plastic rip off de witte is niet de pdp dat is de zwarte en dan over dit pdp ding dit kan gewoon beter met de xbox controller zelf aan een stekker
Dan geef mij maar je controller
OK zijn wel mankementen bij gekomen het kijkt omlaag meestal kom m maar halen