€ 9,99 bij Amazon.nl

TP-Link TL-WN821N Review

16 maart 2010, laatste update op 16 maart 2010, 155 views Rapporteer

Vandaag deze stick gehaald om wifi te kunnen gebruiken onder ubuntu linux. Onder ubuntu was het gewoon een kwestie van de stick in te pluggen en een verbinding te maken, onder windows vista moest ik de meegeleverde driver-cd gebruiken.
Er zit ook nog een usb-verlengkabeltje in de doos zodat je de stick kunt verplaatsen om optimaal bereik te hebben.
Qua doorvoersnelheid is deze stick een grote verbetering ten opzichte van mijn topcom skyracer v2, met die stick haalde ik maximaal 1,2MB/s. Met de stick van TP-Link heb ik al snelheden van 2,7MB/s gemeten, rekening houdende met het feit dat ik slechts over een 802.11g router beschik.

Heb jij ook een TP-Link TL-WN821N?