Fijn en snel muisje. Lange batterijduur. Bluetooth werkt niet optimaal. Met de bijgeleverde Unifying USB-ontvanger werkt hij perfect.
Pluspunten
Reageert snel met unifying usb ontvanger
Batterij gaat erg lang mee
Werkt op bijna alle oppervlakken.
Fijn scrollwiel
Minpunten
Heeft vertraging bij gebruik met Bluetooth
Bijgeleverde USB kabel te stug.
Ergonomie
Het is natuurlijk een kleine muis maar ik heb niet van die kolenschoppen. Dat maakt voor mij dat hij wel lekker in de hand ligt. De knoppen klikken lekker en het scrollwiel vind ik fijn. Je kunt het wiel in twee standen zetten door hem in te klikken. De ene stand is "traploos". Je kunt het scrollwiel dan een zwiep geven en dan blijft hij een tijdje doordraaien. Dat kan handig zijn als je grote stukken moet scrollen in tekst. De andere stand heeft klikjes voor iedere regel. Dat is handiger voor het precieze scrollwerk. Aan de linkerkant zitten nog twee knoppen. Die gebruik ik zelf niet maar ik druk ze ook nooit perongeluk in.
Bouwkwaliteit
De muis voelt stevig aan en ondanks zijn kleine formaat is hij redelijk zwaar. Waarschijnlijk door de batterij. Dat maakt dat hij stabiel op het bureau ligt.
Batterijduur
Volgens de specificaties van de fabrikant kan de batterij tot 2 maanden meegaan. Dat vond ik maar moeilijk te geloven. Echter maken ze het aardig waar. Ik gebruik mijn muis minimaal 8 uur per dag en bij mij gaat hij toch zeker een maand mee.
Connectiviteit
Ik heb gemerkt dat de muis bij gebruik met Bluetooth een vertraging heeft. Ook raakt hij soms de verbinding kwijt. Gelukkig heeft Logitecht een USB-ontvanger meegeleverd. Met deze werkt de muis een stuk beter. De meegeleverde USB kabel voor het laden van de muis is te stug en te kort. Ik kan niet lekker werken met de muis als de kabel erin zit.
Ik gebruik de muis iedere dag met plezier. Voor het laden gebruik ik een eigen kabel die langer en soepeler is dan de bijgeleverde.
Ik heb deze muis inmiddels meer dan een jaar, maar het bluetooth probleem herken ik niet. Dus vermoedelijk is er iets anders aan de hand. Check bijvoorbeeld eens de energiebesparende standen vanuit je laptop of PC voor bluetooth (of wifi, want deze chips zitten vaak op dezelfde print).
Of heb je dit probleem bij meerdere computers? In dat geval zou ik toch overwegen ermee terug te gaan.
Ik heb het eerlijk gezegd nog niet geprobeerd op andere computers. Dat lijkt me een goed idee om te gaan doen. Wie weet kan ik dan de review bijstellen