Verrassend goede speaker van echte Marshall kwaliteit. Voelt goed en stevig aan en het geluid is top.
Pluspunten
- Geluidskwaliteit
- Voelt meer dan degelijk
- Ziet er strak uit
- controls voelen als een AMP aan
- unboxing een experience opzich
- Meegeleverde AUX kabel erg sjiek
Minpunten
- Koppelen met Bluetooth ging niet heel vlekkeloos (eerste keer)
- Redelijk aan gewicht (voor wie dat als nadeel ziet)
Prijs
Basweergave
Score: 5
Mid- en hoogweergave
Score: 4
Voor in de woonkamer was ik op zoek naar een speaker. Ik was express niet op zoek naar een speaker op een accu aangezien ik het alleen in de woonkamer wou gebruiken. Vandaar dus dat ik de Acton boven de Stanmore heb verkozen. Die laatstgenoemde is wel draadloos te gebruiken.
eisen
Ik had er niet heel veel eisen aan. Uiteraard wou ik wel dat de kwaliteit van het geluid niet ging leiden onder het volume en dat is zeker niet het geval met deze speaker. Verder wou ik een bedrade, een goede bas en de mogelijkheid de speaker via bluetooth te gebruiken met mijn telefoon.
unboxing
Unboxen was leuk om te doen bij dit product. Het was allemaal netjes verpakt in een stijlvolle doos.
gebruik
De eerste keer 'paren' met mijn telefoon via bluetooth verliep echter niet heel vlekkeloos. Nadat ik bluetooth had aangezet kon mijn Samsung S7 de speaker keer op keer niet vinden. Na enkele malen opnieuw proberen stond hij er opeens tussen en werkte het allemaal prima. De speakers word nu ook onthouden en het apparaat zelf onthoud mijn telefoon ook. In principe onthoud de speaker tot 4 apparaten. Erg handig en 'pairen' gaat nu dus ook zonder enig probleem. (wellicht een unieke situatie aan mijn kant)
kwaliteit
De kwaliteit is iets waar ik echt over te spreken ben. Voor mensen die gitaar/bass spelen in combinatie met een Marshall amp, het gevoel is bijna gelijk.
In principe heb je 3 (draai)knoppen: volume, trebble en bass. De draaiknoppen voelen degelijk aan en de aan-switch geeft een leuk extraatje. Heel iconisch maar voor Marshall producten juist een pluspunt. Ook heeft het een beetje die vintage look wat ik persoonlijk erg kan waarderen. Het zal zeker niet mistaan in de woonkamer.
conclusie
Zeker zijn geld waard. Het geluid wat uit de speaker komt is van top kwaliteit. Het apparaat is degelijk en de afwerking prima. Zeker een aanrader.
Gebruikt in combinatie met: