Het is een screen touch maar het zou beter een screen push kunnen heten. Het gaat niet lekker met de screen touch functie. De gevoeligheid is slecht waardoor je hard moet duwen en nogal eens de verkeerde functies inschakelen of dat het niet lukt om functies te gebruiken. De microfoon zit er op om de lijst met features leuk te maken maar niet voor het opnemen van kwaliteits recordings. Jammer. De contact personen kunnen alleen gesynchroniseerd worden wanneer je vCards (vcf) gebruikt. De mensen die al hun contacten in Gmail, Hotmail, Live etc. hebben staan moeten een conversie doen van CSV m.b.v. Essential PIM naar vcf. Veel succes! Onbruikbare functionaliteit maar wel leuk voor de lijst met features. Taken en agenda kan ook alleen via...
Bedankt voor de uitleg! Dus eigenlijk wel goed, dat is precies wat ik bedoel. Dat als je artiest kiest, je alle eerst alle albums van die artiest krijgt en dan pas de nummers. Bij chinese spelers (die totaal geen ID tags management hebben), als je artiest kiest, krijg je een lijst met alle nummers van die artiest. Dus stel ik heb twee albums van 1 artie4st en ik kies artiest, dan zie ik eerst twee albums? Kies ik vervolgens een album, zie ik 14 of 16 nummers (bijvoorbeeld)?Als je een artiest hebt geselecteerd en je selecteert deze dan krijg je alle albums te zien bij de volgende stap. Is het nu een verzamel cd krijg je bij de volgende stap de cd te zien en de volgende stap alleen het nummer op deze cd. Komt deze artiest op meerdere verzamel albums voor dan krijg je bij de volgende stap al die albums te zien en als je een album selecteert krijg je dat specifieke nummer te zien. Dus geen totaal overzicht van één bepaalde artiest versnipperd over alle albums.
Dus voor elke groep apart? Dat is mooi!Wat je vraag over de zoekfunctie betreft: Aan de zijkant van het scherm kun je een alfabet uitklappen waarbij je direct naar de "S" kan gaan ofzo en dan hoef je niet alle albums langs. Dit kan onder hoofdgroep: Albums, Artiesten, Genres en Alle nummers.
Logisch. Hoe worden deze gesorteerd trouwens? Alfabetisch of gewoon op volgorde van de mappen?Alle nummers betekent alles op je MP3 speler achter elkaar.