Dus als ik het goed begrijp had je in het verleden netjes een refund gekregen voor de schijf als je hem had opgestuurd? Maar dat wilde je zelf niet, omdat je de data wilde laten herstellen, en dus heb je geen refund gekregen.
Dat klinkt als de standaard garantieafhandeling van elke andere (HDD) hardwarefabrikant. Het is vrij netjes dat ze als fabrikant die mogelijkheid bieden om rechtstreeks bij hun garantie af te handelen. Ze hadden je ook kunnen doorverwijzen naar de winkel waar je hem gekocht had. Daarnaast geven fabrikanten op consumentenproducten nooit een verzekering op datarecovery af. Dat zou vele malen duurder zijn dan het product zelf.
Ik lees verder geen details over de crash van dit exemplaar. Doet hij het helemaal niet meer? Geen spinup? Geen usb connectie meer? Ook ga je er verder niet op in dat je de schijven al 5 jaar gebruikt hebt en hoe je er mee om gegaan bent.
Overigens is het niet zo dat ze de oude Maxtor producten rebranden naar Samsung of Seagate, maar juist andersom. Seagate gebruikt de 'oude' merknamen Maxtor en Samsung om hun seagate HDD's te verkopen.
Mijn ervaring met de 4TB exemplaren is dat deze prima werken. Of ze het 5 jaar volhouden is de vraag, maar mocht er na zo lange tijd nog een exemplaar sneuvelen, dan vind ik dat niet verwijtbaar aan de fabrikant. De ervaring leert dat schijven die slecht zijn in de eerste paar maanden al sneuvelen.
[Reactie gewijzigd door vinnie_ki op 23 juli 2024 06:59]