Ik heb het toetsenbord voor 10 euro aangeschaft bij een vaag computerzaakje een jaar terug, toen ik de groene, standaard, logitech-doos opendeed, zag ik een goed verpakt toetsenbord, dat verwachte ik eerlijk gezegd niet voor die prijs.
toen ik dit toetsenbord ging gebruiken ( 4 weken terug ongeveer

) kwam ik erachter dat het toetsenbord echt
geen extra functies heeft, ik heb eerst op duurdere toetsenborden gewerkt, daar zat een usb-hub in, iets wat ik enorm handig vond, omdat mijn wacom en muis niet draadloos zijn, dit zit dus
niet in dit toetsenbord.
Eerste indruk
de toetsen zijn mat, met een net niet witte opdruk, iets grijzig, dat heeft wel wat! de randen zijn glimmend afgewerkt, net als bovenaan een stukje, met het merkje en logootje van logitech.
de drie ledjes zijn niet mooi, maar heel duidelijk en irriteren totaal niet!
...na een paar weken
het toetsenbord is na 4 weken intensief gebruik er iets viezer op geworden, iets wat heel snel terugkomt, dat had ik minder met andere toetsenborden.
de glimmende accentjes leken best krasgevoelig, maar dat zijn ze niet, heel krasbestendig zelfs, lekker hard plastic! stevig toetsenbord met een goede bouw.
water
er stond op de verpakking dat dit toetsenbord zoiets als waterbestendig was, ik heb er mn koffie overheen gegooid, het liep er aan de onderkant weer uit, en ik had amper schoonmaakwerk aan het toetsenbord, dit werkt dus echt!
conclusie
het toetsenbord typt heel goed! beter dan ik met andere toetsenborden ooit getypt heb, de toetsen zijn ook minder hoog dan op andere toetsenborden, en ook de weerstand van de toetsen is iets minder, iets wat ik wel waarderen kon.
kortom, voor deze prijs ben je niet opgelicht en haal je een heel leuk toetsenbord binnen!