Hoi @
r0nny116 excuses voor de late reactie. Er is op dit moment binnen de community veel rumoer over de huidige stand van zaken. Dingen werken niet, Athom werkt mensen tegen en beloofd dingen die ze niet waar (kunnen) maken.
Mijn setup is , als je sommigen mag geloven, een van de weinigen die wel werkt. Een jaar na dato ben ik nog steeds tevreden over Homey. Zo heb ik op dit moment de setup uitgebreid met het aan/uit zetten van de stroom bij de tv/audio hoek op het moment dat de tv aan of juist uit gaat.
Verder heb ik een aantal zaken vervangen van klik aan klik uit naar zwave. En daar moet ik wel eerlijk toegeven dat het soms niet helemaal lekker werkt. Ik heb een stekker in het kantoor zitten en die zit zo nu en dan te bokken met range. Het is nog steeds betrouwbaarder dan de klik aan klik uit stekker die ik eerst had want die gaf geen feedback. Nu krijg ik netjes feedback dat het commando niet is verstuurd.
Verder draait het hier als een zonnetje moet ik eerlijk toegeven. Zoals mijn originele review is spraak gewoon een no-go. En daar maak ik ook echt helemaal geen gebruik meer van.
Dus om op je vraag terug te komen. Ja ik ben nog steeds tevreden met Homey.