Microsoft Wireless Media Desktop 1000 Review

Ties86
7 december 2009, laatste update op 7 december 2009, 1.590 views Rapporteer

Microsoft Wireless Media Desktop 1000

Op mijn stage gebruik ik deze set al maanden en hij bevalt prima. Hier een korte review voor nieuwe gebruikers:
Ergonomie en vormgeving: Dit toetsenbord staat niet bekend om zijn ergnomische eigenschappen en daarop scoort hij dus ook niet erg hoog. De layout van de toetsen zijn standaard en ook het design van de muis is standaard. Als er lange dagen gewerkt wordt geef ik toch de voorkeur aan een ergonomisch toetsenbord.

Pluspunten

• Maar 1 usb poort nodig
  • Goedkoop

Minpunten

• Muis niet erg precies
  • Toetsenbord niet ergonomisch

Functionaliteit: Deze set is draadloos te bedienen. Via een usb ontvanger wordt met de computer gecommuniceerd. Voordeel is dat er dus maar 1 usb poort wordt gebruikt voor muis en toetsenbord. Het toetsenbord reageert goed, de muis daarentegen is niet erg precies. Verder zijn er verschillende functietoetsen aanwezig. De F-toetsen hebben een dubbelrol; met de f-lock kan je schakelen tussen de normale F-functies of de alternatieve functies. Deze omvatten (in volgorde): Help, Undo, Redo, New, Open, Save and close, Reply, Forward, (unknown), spellingcheck, save en print. Daarnaast zijn er nog diverse functietoetsen voor mail, internet en media en 5 zelf instelbare toetsen.

Bouwkaliteit: Het toetsenbord en de muis voelen goed aan en zijn stevig.

Drivers: De bijgeleverde drivers doen prima hun werk. Na install geen enkel probleem mee gehad.

Prijs: Gezien het product wat je krijgt is dit een prima prijs.

Heb jij ook een Microsoft Wireless Media Desktop 1000?

Kan je ook wat vertellen over de max afstand van ontvanger tot device?