Heb je al reactie gekregen? Ik heb hetzelfde probleem met Netflix op de s7200. De ondertiteling loopt een ongeveer een halve seconde achter. Ik heb het probleem bij Sony gemeld, maar die sturen mij door naar hun reparatiepartner. Reactie Sony:
Mijn inziens heeft dit te maken met bepaalde software matige functies. Is de software bijgewerkt?
Het is een optie om de apparatuur na te laten kijken door onze reparatiepartner.
Het is niet mogelijk een uitspraak te doen over het huidige probleem, eventueel te verrichten werkzaamheden en/of de reparatiekosten, zonder dat het apparaat door een bevoegd servicecentrum is onderzocht.
Electronica Service Rijnmond
Maar zoals aangegeven lijkt dit te maken te hebben met compatibiliteit en of softwarematige functionaliteit. Er is een kans dat de reparatie partner ESR hierin geen verandering kan brengen.
Indien u naar aanleiding van bovenstaande reactie nog vragen heeft, kunt u op deze e-mail reageren, of telefonisch contact opnemen met het Consumenten Informatie Centrum.
Het komt er dus op neer dat ze zeggen: Jammer voor je maar hier doen we niks mee.