Aangezien mijn studeerkamer ontruimd is en een kinderkamer is geworden was de tijd gekomen om een vervanging te zoeken voor mijn losse fotoprinter en scanner ivm ruimte. Mijn basiskeus werd door de ruimte bepaald: een all in one.
Verder moest hij voorzien in:
- auto invoer scannen voor meedere pagina's
- kaartlezer
- Wifi
- zeer goede foto kwaliteit (aangezien de zw/w hier door een laserjet worden afgehandeld)
Na mij ingelezen te hebben op de materie kwam ik uit op een hp officejet en deze BX600FW. Voornamelijk door de prijs, 4 losse cardridges en de document feeder die je op geen enkele andere multifunctional tegen komt van 100 euro werd de BX600FW de uiteindelijke keuze.
De doos is stevig, de printer best zwaar om 5 km op het stuur...
[Reactie gewijzigd door tvdleur op 26 juli 2024 17:44]
Het is me niet helemaal duidelijk geworden, maar kan ik aannemen dat ik hierbij elk willekeurig formaat papier (onder het maximum formaat uiteraard) in de printer kan gebruiken om daarmee de foto's af te drukken?Ik heb een foto direct uitgeprint vanuit de kaartlezer. Op het display schiet hij dan meteen in foto modus. Hierbij krijg je de wereld aan opties zoals door de fotos scrollen en die aanvinken welke je wilt printen, hoe je ze wilt printen.