Dit is mijn eerste review op tweakers, maar daar gaan we dan. Deze laptop besteld op 20-10 en ontvangen op 04-11. Bij het uitpakken zie je al dat het iets speciaals is, de handleiding is een book met een leren kaft

en alles is tot in de puntjes verzorgd, er zit een muismat en sleeve bij en windows 7 en alienware DVD's. De laptop is ook zeer goed verpakt.
De machine zelf ademt uit dat het een beest is, zo ziet hij er ook uit. met normal werkzaamheden ga je het hem dan ook zeker niet moeilijk maken en blijft hij zo goed als geruisloos. De specificaties van mijn exemplaar:
Intel® Core™ i7 Processor 720QM (1.60Ghz, 6MB L3 cache)
Windows 7 pro
15.6-inch Wide HD+ (1600 x 900)
4.096 MB 1.067 MHz Dual Channel DDR3 SDRAM
500GB (7,200rpm) Serial ATA Hard Drive
1GB NVIDIA® GeForce™ GTX260M
9-cel lithium-ion batterij (85 Wh)
De featureset is ok, er zit helaas geen HDMI op wel 3 usb poorten, firewire vga , bluetooth etc.
De prestaties zijn zeer goed op gaming niveau. Ik had een Acer 5930 met 9600m gt, ook best netjes voor een laptop maar dit beest is in een compleet andere league wat dat betreft. Ik heb nog geen benchmarks gedraaid maar hij draait zo'n beetje alles soepel op standaard resolutie 1600 x 900 met very high details. (behalve crysis dan, die moet ik een tandje lager zetten qua resolutie om echt soepel te blijven) Dit komt door de combi Core I7 en een hoger geklokte GTX260M. Modern warfare 2 moet ik nog uitproberen maar ik verwacht daar geen problemen
Prestaties op andere gebieden zijn vanzelfsprekend geen enkel probleem.
De beeldkwaliteit is super, ik heb ook een macbook pro 13 inch en daar is hij zeker wel mee te vergelijken, al moet ik zeggen dat ik die display qua kleur nog net iets mooier vind.
De bouwkwaliteit is zeer goed, de laptop voelt zwaar en massief aan , maar dat is hij dan ook. Kortom super voor thuisgebruik met incidenteel reizen, ik zou deze laptop dan ook niet aanraden als je veel moet reizen.
Accu duur is me alleszins meegevallen, hij houdt het geen 6 uur vol zoals mijn macbookje, maar met de display wat minder licht haal je toch 2,5 - 3 uur surfen op internet en word/excel bewerkingen. Let op dit is niet met de standaard maar met de uitgebreide 9 cell accu!!
Tja dan blijft de prijs over, hij is niet goedkoop natuurlijk maar "you get what you pay for" naar mijn mening, ik had het er in ieder geval wel voor over. Normaal gesproken koop ik om het jaar , anderhalf jaar een nieuwe windows machine, maar ik denk dat deze het zeker langer vol gaat houden.
Kortom ik ben er zeer over te spreken en als je zoals ik bent en je wilt het beste wat er is dan is dit de machine die je moet hebben.