Ik heb de muis gekocht als vervanger van mijn G5 dus een aantal zaken waren voor mij heel belangrijk.
1. De forward/backward knoppen (mouse 4 en 5) moeten ongeveer op dezelfde plek zitten en lekker klikken.
2. Het scrolwiel moet niet vrij draaien
3. Ongeveer het zelfde model/handligging
4. Voldoende kwaliteit dat ik niet over 2 weken weer een nieuwe muis nodig heb.
Aan de eerste 3 punten voldoet de muis zeker, voor 13,44 is het wat mij betreft de perfecte goedkope G5-vervanger. Deze muis is wel optisch en daarom moet je eventueel wel rekening houden met extra kosten voor een goeie muismat zoals de QcK.
De muis is wel een stuk lichter dan de G5 wat voor sommige mensen misschien een probleem is. Ik vind het persoonlijk erg prettig.
Sommige mensen klagen over de blauwe led die niet uit kan, omdat ik de muis voornamelijk overdag gebruik in een kantoor heb ik hier geen last van.
De muis word geleverd met extra muisvoetjes of hoe men die dingen ook noemt om extra lang te genieten van de soepele feel.
Zeker een aanrader voor mensen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten
---
Update (1 jaar)
Na bijna een jaar lang, 5 dagen per week, 8+ uur per dag gebruik te maken van deze muis is hij nog steeds tip top in orde. Ik ben om eerlijk te zijn best verbaasd over dit resultaat aangezien mijn hardware het normaal gesproken niet zo lang uit houd! Daarom pas ik bij deze de bouwkwaliteit aan naar 5 sterren!