€ 11,50 bij bol Plaza

Rollercoaster Tycoon 3, Windows Review

30 oktober 2009, laatste update op 30 november 2009, 21.969 views Rapporteer

Ik heb dit spel pas gekocht en heb er al een paar uur mee gespeeld. Ik heb de versies 1 & 2 ook, met alle extra's. Dit speel is zeer verslavend, zeker met de opties voor onbeperkt geld, en de nieuwe features, attracties, enz. Er is verder weinig over te zeggen, behalve dat mijn fans gaan draaien, niet normaal, maar vreselijk! Ik speel dit op mijn Dell Studio 15. Het spel zelf is niet erg origineel. Er zijn al honderden tycoon-spellen, en al zeker heel veel met pretparken. Verder een heel goed geluid. Sommige muziekjes zijn een beetje duf, maar je kunt er mee leven. Features: Het is net alsof je er echt in zit: nog een filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=FU71grOq49g in graphics is het wel een goed spel, maar aangezien er al veel van dit...

Pluspunten

• Features
  • Mogelijkheden

Minpunten

• Geen

Het is net alsof je er echt in zit:
nog een filmpje:
in graphics is het wel een goed spel, maar aangezien er al veel van dit soort spellen zijn...
Wel een aanrader, maar niet als je eeen origineel spel wilt.

Edit 30-11-2009: Ik wacht nu op de uitbreiding: Soaked

Heb jij ook een Rollercoaster Tycoon 3, Windows?

Toch moet ik wel zeggen dat ik het leuk vind om zoiets te zien. Het is misschien geen review, maar het voegt wel wat achtergrond informatie toe aan de pricewatch. :)
vond ik ook, in de pricewatch staan veel (uitermate veel) reviews van moederborden, systemen, enz, enz. maar weinig over games. Ze staan er wel in, maar een beetje alleen. Eigenlijk te vergelijken met een klas. Er is een groep pesters (systemen, moederborden) er zijn normale (beeldschermen, muizen, toestenborden enzo) en de gepeste (software en games). De gepeste moeten wat meer steun krijgen, zodat ze de normale worden ;)
Dit is niet echt een review, maar meer een beschrijving van het spel. Door je mening te geven over ieder punt dat je een score moest geven (gameplay, geluid ed) kun je een véél uitgebreidere review schrijven.