Aansluitmogelijkheden
Veel aansluitmogelijkheden, incl. HDMI (maar dit gebruik ik nu niet direct)
Linkerkant: SPDIF, uitbreidingsslot, ethernet, usb/e-stata en power (en kensington-gaatje)
Achterkant: USB, Firewire, HDMI, vga
Rechterkant: 2x usb en dvd-brander
Voorkant Audio in/uit en microfoon, sd-kaartlezer en infrarood (voor de afstandsbediening)
Bovenkant scherm: Webcam en microfoon (ingebouwd)
Constructiekwaliteit
Rechts onderaan kwamen 2 vijsjes los, ik weet niet of dit ook bij de rest van dit type laptop is.
Verder wel robuust en degelijk gebouwd.De boxen geven een soort continue peiptoon, behalve als je er op drukt, hiervoor moet ik nog eens kijken.
Draagbaarheid
Absoluut niet super-draagbaar, niet om dus elke dag mee te nemen naar je werk. Mede door het grote scherm.
Kwaliteit beeldscherm
Mooi groot scherm(16:9) met net-niet-Full-HD resolutie, maar dit stoort niet. Icm met een h.264 codec voor de gpu en externe boxen is het een echte mini-cinema.
Prestaties
Heeft bij ons een prestatie-index van 4.9, hier de resultaten.
Processor: 4.9
RAM: 4.9
Grafisch: 5.9
Grafische weergave voor spellen: 5.1
Primaire vaste schijf: 5.5
Opgepast, dit werd wel met de nVidea M9600GT gedaan, en niet met de ingebouwde intel-gpu.
Hier nog een paar benchmarks (opgepast, het gaat hier over een notebook)
SuperPi 1.5 Mod 1M: 27.732 sec
Cinebench R10 Multi-CPU: 2378
Door de hybrid-sli kan je nog redelijk goed games spelen, maar toch weer lang op de accu werken.
Werktijd op accu
Als je op de ingebouwde gpu werkt en de helderheid niet te hoog zet, gaat de batterij toch een goede 2.5 uur mee tijdens het surfen.
Een goede sneller pc, voor niet veel geld.
Update: het valt me op dat bij een kleine schok de laptop al uitvalt. Ben bezig het probleem te onderzoeken.