Ik heb het bord aangeschaft in combinatie met een compleet systeem, het idee achter deze keuze was later nog uit te kunnen breiden naar DDR3.(waar ik overigens nooit aan toe ben gekomen)
Overclockbaarheid
Die viel mij tegen, ik kreeg mijn cpu niet hoger dan 2.8 Ghz geclocked op dit bord, alles daar boven was zeer instabiel, ik dacht dat het aan mijn geheugen lag, dat eenmaal vervagen door corsair dominators (5-5-5 1066Mhz) had ik het idee dat hij beter zou moeten clocken, dat bleek echter nog steeds niet het geval en het geheugen kon ook niet op zijn eigen snelheid draaien zonder de mogelijkheid open te houden te blijven booten.
Dus het geheugen liep maar op 800Mhz terwijl er op de doos en op de website staat dat hij dat zou moeten kunnen.
Later heb ik een P45 bord aangeschaft waar mee de Q9450 wel kon overclocken dus schuif ik de schuld van het niet kunnen overclocken op dit bord.
Ook was er sprake van een zeer grote Vdrop, die weet ik niet meer precies omdat ik op het moment dat ik deze review schreef het bord niet meer had.
Na dat ik dit mobo heb verkocht kreeg ik een mailtje van de koper dat hij met zijn (als ik het mij goed herinner) E5200 prima kan overclocken op dit bord, dat doet mij vermoeden dat de stroomtoevoer eigenlijk niet voldoende is voor quadcores, ik heb het bij andere P35 borden van asus gezien dat quadcores er voor geen meter mee overclocken door de zeer hoge Vdrop.
Layout
De layout van het bord viel mij ook wat tegen gezien ik het merendeel van de sata poorten niet kon gebruiken als mijn videokaart was geïnstalleerd, dat kwam omdat de bussen omhoog wijzen ipv. Naar achteren.
Ook is de IDE poort erg onhandig geplaatst, die zit namelijk helemaal aan de onderkant van het bord tegen de achterkant van de kast aan, ik weet niet maar als je een ODD er mee wil bereiken zijn de meeste (waaronder ook de meegeleverde ) kabels veel en veel te kort.

Note: de 3 pin connector rechts onderin is niet regelbaar, dat is de PWR fan aansluiting.
BIOS
De BIOS is op het eerste gezicht best logisch ingedeeld qua GUI, de ondersteuning er van valt mij vooral erg tegen gezien ik met geen mogelijkheid mijn domintators op 1066Mhz kon laten lopen.
Aansluitingen
3 PCI sloten
1 PCIe x1 slot
4x DDR2 slots
2x DDR3 slots
4 Sata poorten + 1 sata poort van de Jmicron controller die ook voor de eSATA zorgt
24 pins atx connector
1 PWM fan connector
1 PWR fan connector
2 “normale” regelbare fan connectoren
Features
Een hoop van de beloofde features als “mylogo 2” heb ik nooit werkend gekregen helaas, niet dat ik er echt heel erg mee zit maar als een fabrikant een feature op noemt als verkoop argument moet hij dat wel waar kunnen maken IMO.
Wat ik wel een handige feature vind is de indicator ledjes of je alle hardware wel goed hebt ingestoken, dat is bij de PCI(e) sloten en geheugen bankjes zo, als er daar iets los zit of niet helemaal correct in het slot gaat er een lampje branden als er spanning op het bord staat, het mooie vind ik dat je daar voor niet eens je pc hoeft te starten.