De geluidskwaliteit heeft wel iets te lijden als je de NC aan zet. hier ook gelijk een groot voordeel dat je het uit kan zetten ten op zichtte van de QC35. Door het uitzetten gaat de geluidskwaliteit een stuk omhoog, dit is fijn als je hem gebruikt als je geen herrie om je heen hebt zoals thuis. Volgens andere reviews die ik op internet hebt kunnen vinden is de noicecancelling op de QC35 nipt beter maar is de geluidskwaliteit van de Sennheiser weer beter. ook fijn is het standje waar de koptelefoon zelf meet hard de NC aan moet, hierdoor staat hij niet altijd maximaal aan en dit heeft zeker effect op de geluidskwaliteit
De bediening werkt inderdaad niet via de aux kabel, maar aan de computer doet de bediening het wel als je hem over usb gebruikt.
Ik ken helaas niemand die een vergelijkbare koptelefoon heeft en dus kan ik ook geen goede vergelijking maken. De Noicecancelling werkt erg goed, ik heb hem nu een week gebruikt in de herrie. Zodra je het aanzet sterft alles mooi weg en kun je van de muziek genieten. In mijn situatie(veel zware stampende machines) filtert hij niet alles weg maar ik zou zeggen zo'n 90% als je geen muziek op hebt staan. zodra je dan de muziek aanzet hoor je er praktisch niks meer van.
[Reactie gewijzigd door roberto250b op 23 juli 2024 05:55]