Ik ging naar de winkel (toevallig op de releasedag van de nieuwe Play 5)om een setje Play 1's te halen, maar ging naar huis met één Play 5 van de 2e generatie!

Het design, de robuustheid en het heerlijke geluid gaven bij mij de doorslag, al moet ik bekennen dat het ook wel als een impulsaankoop voelde.
De vrouw moest wel even slikken van deze uitgave (was toch weer 170 euro duurder dan een setje Play 1's destijds) maar met name de gebruiksvriendelijkheid en het strakke uiterlijk zorgden ervoor dat ik niet op de logeerkamer hoefde te slapen.
De prijs ligt weliswaar aan de hoge kant, maar de afschrijving ligt een stuk lager dan je vaak hebt met electronica.
Nu bijna 8 maanden na de aankoop van de eerste is mijn 2e Play 5 onderweg! Ik zal mijn ervaringen ook delen!
Inmiddels de 2e Play5 ook binnen en aangesloten. Helemaal soepel ging het niet, ik vermoed dat dit te maken heeft met de wifi verbinding. Geluid is zoals verwacht nog beter dan het al was. Heb ze aangesloten middels de line in aan de tv. Ook dit werkt prima en uncompressed is er mijns inziens geen sprake van storende lag.