Leuke review en het is inderdaad een erg goede speaker. Heb hem zelf ook staan momenteel, na meerdere te hebben geprobeerd. Wil er een 2e bij hebben, 469 euro op Amazon.de. In stereo moet het geluid helemaal super zijn!
Ik vind prijstechnisch gezien enkel de Play 5 V2 interessant (voor 469,-). De Play1 en Play3 vind ik nu echt te oud worden terwijl je er de hoofdprijs nog voor moet betalen. Qua uiterlijk passen ze ook totaal niet meer bij de Play 5 V2.
Dat is sowieso wel beetje nadeel van Sonos. Heb je bijvoorbeeld paar oude (grijze) Play1's en Play3's gecombineerd met een witte Play5 V2 en een zwarte soundbar dan vormt het geen strak geheel.
Heb jij de Heos 7 hs2 ook geprobeerd? Ook geweldige speaker voor 499,- Nog krachtiger dan Play 5 2e Gen en voorzien van Bluetooth, high res audio en dual band Wifi.
Play 5 v2 iets beter gebalanceerd geluid, maar had wel een paar opties extra's van de Heos7 hs2 mogen hebben voor een v2 versie
Ik vond de Heos7 hs2 echt goed klinken en zeer krachtig met een iets overheersende (bij te stellen) bass. Hij werd alleen heel erg warm aan onderkant en daarom teruggestuurd. Maandagochtend product of productiefout??
De externe voeding van de Heos7 (zo groot als een pak boter) vond ik ook niet fraai en is lastig weg te werken.
Bose Soundtouch 30 series III ook goed, maar schel op hoog volume idd. Ook 450 euro op Amazon.de.
[Reactie gewijzigd door edwardo op 24 juli 2024 07:06]