De MSI GS70 6QE-077NL (Stealth Pro), is een krachtige, mooie en professionele laptop, waarop je ook nog de nieuwste spellen op kan spelen. (bijv. Battlefield 1).
Ik was op zoek naar een goede gaming- laptop die mijn oude desktop zou kunnen vervangen.
Mijn desktop heeft de volgende specificaties:
Int Core i5-3570 3400 1155 BOX;
MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB;
D3 16GB 1600-10 RipjawsX K2 GSK ;
SSD Samsung 840 Evo 500GB
WD 1TB WD10EZEX Blue SA3 en een
ASUS VG248 QE 24 inch monitor.
Het is een wat ouder beestje, maar draait alle recente spellen nog naar behoren. (BF4, BFH, Dragon Age Inquisition etc.).
Dus ik was op zoek naar een toch wel goede gaming-laptop, maar die ik ook makkelijk mee zou kunnen nemen indien nodig.
Na lang zoeken, kwam ik de De MSI GS70 6QE-077NLK (Stealth Pro), die feitelijk aan al mijn wensen voldeed.
Ik heb deze laptop, halverwege juni 2016 aangeschaft en ik ben zeer onder de indruk van de prestatie die deze laptop kan leveren.
Uiteraard zijn er ook wat kanttekeningen die ik in deze review zou willen vermelden.
De pluspunten zijn:
- Snelle i7 -6700hq processor;
- GeForce® GTX 970M
- 17.3" THIN STEALTH TECHNOLOGY (de laptop is super dun)
- Nahimic Sound Technology;
- Keyboard van Steelseries met veel customization mogelijkheden ;
- Het gewicht! De laptop weegt maar 2.6 kg voor een volwaardige gaming laptop.
- USB 3.0 en 3.1 aansluitingen.
Er zijn ook helaas wat minpunten:
- Er zijn 3 Boost performances aanwezig, waarbij de laptop in "Sport mode" wel heel erg heet wordt;
- Het materiaal is stevig, maar als je eroverheen wrijft geeft dat een raar soort trillend gevoel; (soms voelt het zelfs of dat je schokjes krijgt);
- Je krijgt allemaal software meegeleverd op Dvd, welke je nooit kan afspelen, omdat er geen Dvd-speler in zit. (Beetje raar dat MSI er geen Usb stick bij heeft gedaan i.p.v. Dvd's)
- De voedingskabel aansluiting zit ook een beetje op een rare plaats. Deze ligt namelijk voor de luchtafvoer. Dit belemmert enigszins de hitte afvoer.
Al met al, ben ik zeer tevreden over dit product en zou hem aan iedereen aanraden!
Ik was op zoek naar een laptop waarmee ik nog steeds leuke games kan spelen voor de aankomende tijd, maar waarmee ik ook grafische foto-bewerkingen kan uitvoeren en/of websites kan opmaken en bouwen. En dat ik de laptop vrij makkelijk mee kan nemen.
Ik denk dat MSI met deze laptop al mijn wensen heeft kunnen invullen.
Dus ondanks die paar minpunten is het echt een Top-product!