'k heb 'm ook, ondertussen al een tijdje, najaar 2015 ongeveer... ben er nog steeds enorm tevreden over en zeker akkoord met de meerderheid van je opmerkingen, behalve dat scherpe randje linksonder... heb ik geen last van gehad.
maar sowieso, zelfs zonder scherp randje is het op een laptop na een tijd intensief gamen slopend voor je polsen want in rustpositie zit je toch érgens op een rand te rusten en krijg je last.
Dezelfde ervaring met accuduur trouwens: zelfs in "besparingsmodus" houdt ie het niet lang uit maar ja een gaminglaptop en besparingsmodus spreken elkaar sowieso tegen.
mijn meest negatieve ervaring met deze notebook? : de voorgeinstalleerde Nvidia Geforce Experience zooi, dubbelklik en... kwartiertje wachten... om soms wel, soms niet te laden. op het net op zoek naar andere drivers (want het blijkt een voorkomend probleem te zijn), stappen gevolgd van een forumlid met de garantie "met deze driver geen problemen meer" mjaaa toch hoor. exàct hetzelfde.
En... ooh ja, je zei het ook al: het is een vlekkenmagneet!! en een stofmagneet! ik zweer het, ik ben heel secuur met m'n hardware, antistatische en halfvochtige doekjes... ik heb er weldra aandelen in, maar deze laptop, één x gebruiken en hij lijkt wel het onderwerp te zijn van een forensisch onderzoek waarop net de fingerprint-substantie werd aangebracht.
om toch positief te eindigen: bovenstaande nadeeltjes = zo snel vergeten na het opstarten (ongeveer 5 seconden trouwens)