Ik heb deze filmpjes inderdaad ook gezien. Maar gelukkig het systeem voor aankoop bij iemand kunnen aanhoren.
Ik ken ook het filmpje op Youtube waarbij de gebruiker de subwoofer niet eens voelt trillen met zijn vinger op het membraan.
Gezien voordat ik hem kocht. Ik denk dat hij iets te veel heeft lopen knoeien met het systeem en dat hij last van een softwarebug had.
Er zit/zat namelijk ergens een klein bugje in het syteem waar ik mijn vinger nog niet helemaal op heb weten te leggen. Ik heb dit in het begin een paar keer gehad, maar nu al een hele tijd lang al niet meer.
Een voorbeeld uit mijn praktijk: Als je een mediaspeler als Kodi hebt geinstalleerd, en je speelt een film en je stopt niet eerst de speler en sluit deze af, maar zet de televisie gewoon uit met de standby knop, dan raakt hij soms in de war,
denk ik, niet altijd namelijk. Start je de TV weer op en zet hem op het TV kanaal dan wacht de subwoofersoftware misschien nog op een signaal uit KODI ofzo. Want deze kan dan wel eens geen geluid geven of denkt dat er een koptelefoon is aangesloten en er komt geen geluid uit de TV.
Misschien is dit er met softwareupdates uit gehaald want al een tijd niet meer gehad. De oplossing was dan altijd; stekker uit de TV en dongel unpluggen. TV weer aanzetten, reset geluidsinstellingen, subwoofer weer aansluiten. Dan werkt het weer als normaal.
Maar zoals gezegd, ik heb dit probleem al een hele tijd niet meer gehad en zou me er geen zorgen om maken. Want bij normaal gebruik doet hij het helemaal goed.
Zoals ik het al omschrijf. Het geluid is merkbaar een heel stuk voller en je kunt het desgewenst tweaken tot het te overdreven klinkt.
Ik denk dat de klachten er uit voort komen dat er geen losse versterker tussen zit. Dat je dus ongeacht het volume van de TV de subwoofer keihard kan zetten. De subwoofer schaalt mee met het geluid van je TV. Je kunt dus niet de subwoofer op max zetten en het geluid uit de TV minimaal.
Ik vind het nog steeds een top accessoire. Bij de schoonmaak SlamTV er op met het geluid hard aan is helemaal prima.
[Reactie gewijzigd door BenVenNL op 26 juli 2024 08:58]