Klopt, die verhalen ken ik ook. Daarom noemde ik even dat van de 5d3 de grips in ieder geval qua tandwieltjes/bevestiging het vooralsnog prima doen. Maar 250 euro vragen voor een grip is onredelijk veel en als het product dan ook nog eens te wensen over laat...tja....ik mopper regelmatig op Canon. Ook hun nieuwe lenzen zijn stuk voor stuk 2x zo duur dan de lens die ze vervangen. En lang niet altijd zo bijzonder goed dat de prijs gerechtvaardigd is.
Mijn manier om een signaal te sturen naar Canon is dat ik de ART serie van Sigma heb (de 35 en 50) en als straks de 85 ART ook uitkomt, dan gaat die ook mijn huidige sigma 85 1.4 vervangen.
Zo ben ik platinum member van de Canon prof service.....dat betekent dat je een belachelijk vermogen aan gear hebt van Canon...en als platinum member krijg je alsnog echt niets bijzonders qua service. Een lens uitproberen, een uitnodiging voor iets.....ik heb het nog nooit gezien of aangeboden gekregen.
Heb zelfs eerder dit jaar een D800 gekocht met 24-70 van Nikon, om te kijken of ik daar net zo fijn of fijner meer zou kunnen werken.