Sony Bravia KDL-37V5500 Zwart Review

10 juni 2009, laatste update op 10 juni 2009, 1.818 views Rapporteer

Ik was op zoek naar een vervangt toestel voor mijn oude kleine tv. Mijn voorwaarden waren:
- Betaalbaar (maximaal € 750),
- Full-HD
- Voldoende aansluitmogelijkheden
- maximale breedte 98cm (hij moet immers in mijn slaapkamer-kast passen)
Aangezien ik ongeveer een jaar geleden al een sony cinema-set had gekocht raakte ik al snel geïnteresseerd in Sony-tv's. Door de sync-mogelijkheid die Sony verwerkt in hun apparatuur wordt het mogelijk om met 1 afstandbediening alles te bedienen.
Nu ik hem eenmaal heb blijkt dit inderdaad een groot voordeel.
Automatisch wordt het geluid van de tv doorgesluisd naar de cinema-set en als ik de tv uit zet, gaat de cinema-set ook uit, erg handig!
Wat het instellen van de tv betreft: dit was allemaal...

Pluspunten

• Duidelijk menu,
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Bravia-sync
  • Zeer goede beeldkwaliteit
  • Zwart is ook echt zwart.

Minpunten

• Veel beeld en geluid verbeterende opties staan standaard uit, (waarom?)

- Betaalbaar (maximaal € 750),
- Full-HD
- Voldoende aansluitmogelijkheden
- maximale breedte 98cm (hij moet immers in mijn slaapkamer-kast passen)

Nu ik hem eenmaal heb blijkt dit inderdaad een groot voordeel.

Wat het instellen van de tv betreft: dit was allemaal erg makkelijk en snel te doen.
Ik vraag me wel af waarom sommige functies, zoals beeld-ruis-onderdrukking enz standaard uit staan.
Nadat ik deze functies aan had gezet zag het beeld er een stuk beter uit.

Heb jij ook een Sony Bravia KDL-37V5500 Zwart?

Hier heeft eigenlijk niemand wat aan. Het is een interessant product waar heel wat meer over te melden is. Misschien kun je anders bv even kijken naar onderstaande review waar de dingen beter beschreven worden. Je kunt de review dan uitbreiden, ;)

productreview: Philips 37PFL9604H review door simmayor

[Reactie gewijzigd door joopata op 25 juli 2024 18:09]

Bedankt voor deze review.

Veel Tweakers.Net gebruikers willen het plaatsen van reviews vooral niet stimuleren. Ik waardeer je moeite dat je deze review geplaatst hebt.
Dit soort reacties zijn natuurlijk voor niemand handig of nuttig dus voor jou reactie: -1 :)
Reageer dan met een onderbouwing ipv de iid wel erg korte review gelijk af te branden. Hij heeft wel degelijk goede punten in het stukje vermeld.
Daarnaast wil en heeft niet iedereen tijd om een uitgebreide 2,5 kantje vol te typen voor tweakers.net. Live with it.

Om een paar punten aan te dragen waar verbetering kan worden gemaakt:
ten eerste vergelijking
plaatjes
uitgebreidere beschrijving van het apparaat
relevante specificaties die de bravia heeft
welke cinema set heb je erbij
wat voor setup heb je opgezet met die cinema set
hoe is het geluid ten opzichte van de cinema set als je de tv alleen zou gebruiken
enz.

[Reactie gewijzigd door SouLLeSSportal op 25 juli 2024 18:09]