Logitech Driving Force GT Review

Snizzoll
10 september 2015, laatste update op 29 juni 2016, 1.542 views

Logitech Driving Force GT

Mods voor dit stuur, lees hieronder

Pluspunten

• Niet kapot te krijgen
  • Aanpassingen mogelijk, mods
  • Bang for your bug
  • Sinds 2007 een prima stuur

Minpunten

• Pedalen zijn slapjes
  • Werkt niet op nieuwe consoles

Beste lezers, ikzelf ben al een flinke tijd de bezitter van dit fijne stuur, helaas na de komst van de PS4 was dit stuur niet meer bruikbaar, dus lag het ergens op zolder stof te happen. Nu kwam ik Project Cars tegen voor de PC, wel verdraait het werkt met mijn oude race stuurtje en nou echt de Sim die mij heel erg bevalt en veel kan tweaken, waar ik aan toe wil voegen, prima stuur wat al zeer zeer lange tijd mee gaat en iedere race game mij weer versteld doet staan van zijn performance/prijs.
Waarom schrijf ik hier een review, om het volgende.
Dit stuur en pedalen zijn door simpele handelingen te verbeteren, en ik hoop voor jullie ook, ik garandeer zeker 45 % upgade garantie, dus lees en huiver.

Oke first off, de shifters op het stuur zijn meer knoppen dan echte pedals.

Stuur shifters:
Hier is een oplossing voor, een Pedal mod + Stickers

Niet alleen je stuur voorzien van betere Shifterpedals, maar ook de looks, ook dat kan door de exact op maat gesneden stickers speciaal voor de Force GT. (zit overigens een leuk bedrijf achter)

Pedals:
Hier zijn de meningen echt over verdeelt, ik vind ze veel te slap en te gevoelig, maar zijn ook simpel aan te passen.
Oplossing: Ikzelf gebruik onder het rempedaal een squashballetje, dat past precies en geeft je een veel beter gevoel, vooral bij het hard aan remmen.

Sommige gebruiken ook een kleine snelbinder om het pedaal heen.
Voor het gaspedaal is er een nog makkelijkere oplossing aangezien deze wel iets beter functioneert, gebruik een stuk foam, je weet wel dat spul uit bv een matras oid, als je daar een blokje van hebt (zit soms ook in je bestel verpakking) stop dat achter het gaspedaal (en snij op maat en dikte naar wens) en voila, klaar voor de race.

Deze kleine aanpassingen zorgen ervoor dat dit stuur weer een lange tijd mee kan, enjoy.

Hierbij wat voorbeeld foto's

Heb jij ook een Logitech Driving Force GT?

Bedankt voor uw review!
Handige tips alleen werkt de link naar de stuur shifters niet meer!
Dankzei u overweeg ik het om dit setje te kopen ipv. de G27 en T300RS.
Bedankt!
Graag gedaan, het linkje heb ik aangepast en werkt nu weer.
Veel plezier met het nieuwe stuur :)