Na 10 maand ging mijn HTC Diamond dood door eigen fout. Dus maar kijken naar een andere HTC.
Een pc op de schouder nemen erg onhandig. En mijn Acer A150 netbook ook net wat te lomp.
Toch wou ik iets dat sterke prestaties levert in een zo klein mogelijke vorm. En hier was de HTC X7510 Advantage.
Mooie vormgeving en heel erg handig hoe het toestel magnetiesch vast klikt op het toetsenbord. De touchscreen reageerd niet uitmuntend. maar valt zoals veel andre dingen te tweaken met advanced config. Wel vind ik het jammer dat er geen TF3D TouchFlow 3D op zit. Internetten mail sms/mms gaat uitstekend met het grote scherm de styles heb ik nooit nodig. Muziek luisteren via een bedrade headset klinkt heel erg goed. En de batterij houd het lang uit. In combinatie met msn muziek luisteren en om de 15 minuten contact maken met al mijn mail servers. Maar met een bluetooth headset de Plantronics BackBeat 906 bluetooth headset. Is de batterijduur zeker 20% minder.
Het opladen gaat zeer snel een half tot heel uur, en het is weer uren genieten van dit speeltje.
de 16 gig aan flash geheugen is vooralsnog meer dan genoeg. Er staan veel applicaties en muziek op. Er word standaard TomTom 6 bij geleverd. Maar ik heb versie 7 er op staan met geheel oost centraal en west EU. TomTom reageerd erg goed en de sirfstarIII gps chip doet ziijn werk heel erg goed. Het geheugen is uit te breiden met een MicroSD-SDHC kaart, en kan dus uitgebreid worden tot een totale opslag cappeciteit van 32 Gig.
TECH SPEC:
Processor Marvell® PXA270 624 MHz met ATi™ Graphic Chip W2284
Besturingssysteem Windows Mobile® 6.1 Professional
Geheuegen ROM: 256MB RAM: 128MB SDRAM Flash: 16GB
Afmeting 133,5 mm (L) X 98 mm (

X 16 mm (D) Dikte inclusief toetsenbord: 20 mm
Gewicht 375g (met accu)
Scherm 5-inch TFT-LCD met verlichting-led's, tastgevoelig touchscreen Resolutie 640 x 480 pixels 32 bit
Netwerk HSDPA/WCDMA: 2100 MHz voor Europa en 850/1900 MHz voor de VS, met maximaal 384 kbps uploadsnelheid en 1,8 Mbps downloadsnelheid
GSM/GPRS/EDGE: Quad-band 850, 900, 1800, 1900 MHz
Toetsenbord Qwerty-toetsenbord met dubbele functie: tekstinvoer en bescherming van het beeldscherm
Connectiviteit Stand-alone gps Bluetooth® 2.0 Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g HTC ExtUSB™ (11-pins mini-usb 2.0- en audio-aansluiting in één) Door HTC gepatenteerde 16-pins combipoort (usb 1.1 host/vga en tv-uit) 3,5mm stereo-audio-aansluiting met microfoon
Camera Hoofdcamera: 3,1 megapixel kleurencamera met autofocus en flitser Tweede camera: Vga-cmos kleurencamera.
Audio Geïntegreerde microfoon en twee luidsprekers Ondersteunde formaten voor beltoon:
•MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV en AMR-NB/WB
•40 polyfone en standaard MIDI-indeling 0 en 1 (SMF) / SP MIDI
Accu Oplaadbare lithium-ion polymeeraccu Capaciteit: 2100 mAh Stand-bytijd: Maximaal 300 uur voor GSM/WCDMA Gesprekstijd (scherm uit):
•Maximaal 5 uur voor WCDMA
•Maximaal 6 uur voor GSM
Videogesprek: Maximaal 2 uur
(Bovenstaande tijden zijn afhankelijk van netwerk- en telefoongebruik.)
Uitbreidingssleuf compatibel met SDHC) miniSD™ (Hot swap en compatibel met SD 2.0)
Adapter Voltagebereik/frequentie: 100 ~ 240V AC 50/60 Hz Gelijkstroom uit: 5V en 1A
Er word een mooie sterke lederen bescherm map/hoes bij geleverd. Wat ideaal is. Maar maakt het toestel wel een stuk dikker. Een riem clip was niet verkeerd geweest.