De netcode aardig gefixt is??? Meen je dat nu echt? Ik zou eens CS1.6, CS:GO, COD4 promod eens opstarten. Dat is hitreg!
Het gaat allemaal redelijk prima als je vanuit een heli een voertuig probeert kapot te schieten, maar zodra je 1 op 1 komt (smg vs smg bijvoorbeeld), heeft de server veel te lang nodig om te bepalen wie de kill heeft. Het gebeurt gewoon continu dat je vermoord wordt zonder dat je de tegenstander hebt zien schieten.
Het autorijden is inderdaad te kinderachtig voor woorden. Onzichtbare obstakels (ineens sta je stil door een obstakel wat er niet is?!), je hebt het gevoel alsof je zweeft (mogelijk met het oog op de star wars game?) en het stuur doet niet eens wat de auto rijdt. Het doet me verschrikkelijk denken aan dit:
http://revs.stanford.edu/.../large/public/image_2.png . Ik weet niet of je zelf ooit auto hebt gereden?
Ik heb het weer even een kans gegeven maar deze game is puur voor kinderen die het liefst in een hoekje zitten met een shotgun, willen wachten op kills met een tripmine of vanuit stilstand sprayen met een zwaar machinegeweer. Dat is niet mijn cup of tea.
Daarnaast is het wel een bealchelijke trend in de game industrie, zo'n kapotte game die op sites als Tweakers worden gerecenseerd als top voor een som geld. Dat riekt naar kartelvorming en dat is bij wet verboden.
[Reactie gewijzigd door op 24 juli 2024 15:50]