Goede 5 euro muis! Zeker aan te raden! Kilk op "Lees verder" voor gebruiksaanwijzing (die zelf heb gemaakt, omdat het niet bij de muis bij zat).
Pluspunten
Goedkoop
Uiterlijk
Verlicht
Bovenkant ligt lekker
Robuuste kabeltje
6 knoppen
Je kan DPI aanpassen t/m 2400
Minpunten
Zijkant voelt erg goedkoop
Geen gebruiksaanwijzing
Ik had de muis gekocht bij de Action voor €5. Zeker je geld waard!
Gebruiksaanwijzing:
LMB = Linkermuisknop (zoals elke muis)
RMB = Rechtermuisknop (zoals elke muis)
Muisknop 3 = Pagina terug (Op verkenner en internetbrowsers. Bij games is het aan te passen)
Muisknop 4 = Pagina verder (Op verkenner en internetbrowsers. Bij games is het aan te passen)
Knoppen onder de scrollwieltje is DPI instellen, maar ik moet even uitvogelen wat de verschil is tussen die twee knoppen.
Het is maar 1 knop onder scrolwieltje met de volgende DPI standen:
Optical resolutions: 400, 800, 1200, 1600, 2400 DPI
Bron:http://www.maxxter.biz/default.aspx?ref=ACT-MUSG-001-G&op=products&op2=item&id=8191
Voor 5 euro heel wat muis
[Reactie gewijzigd door Triggernl op 22 juli 2024 21:15]
met grote trots heb ik een andere muis gekocht, de Logitech G502.
ik vindt het een aanrader voor gamers.
ik maak geen reclame of wat dan ook, ik wil alleen maar zeggen dat
ik met trots eindelijk een nieuwe muis heb kunnen halen nadat de Maxxter gaming mouse
die ik bij de action had gekocht waarvan de laser het niet eens deed.
ik vind het persoonlijk een prachtstuk om mee te werken.
Kan iemand me helpen hoe je de zijkant knoppen verandert. Ik wil het veranderen voor het gamen. Ik wil de cijfers 2 en 3 aan de zijkant. Alsjeblieft kan iemand me helpen?
Ik heb een nieuwe muis gehaald. de Logitech G502.
persoonlijk vind ik het een aanrader. hij ligt fijn in de hand en de knoppen zijn goed verdeeld.
hopelijk zal iemand deze ook kopen. voor de prijs van €64,99 is hij zeer effectief
ik wil niet gaan spoileren maar ik vind het gewoon nodig dat ik kan zeggen dat het een aanrader is