Mwoah.. Je had het kunnen vinden als je specificaties van de 2920n zochtte. Aangezien er duidelijk staat dat er maximaal 150mbps aan gerouteerde verkeer verwerkt kan worden.. in de praktijk is dat meestal 100~130mbps. En situaties gezien waar het apparaat feilloos 120mbps doet kun je hiervan uitgaan dat de 2920n doet wat beloofd is. Wat beter moeten laten informeren was het advies.
Ik heb juist een vigor 2130n gekocht m.b.t. WAN -> LAN <- WAN snelheden van 900mbps. Momenteel heeft het apparaat geen problemen met de 180mbps van Ziggo. Dus tot nu toe doet het apparaat wat beloofd is. Wetende dat het draadloos van de 2130n niet de snelste is, maar wel een goed bereik heeft (bereik > snelheid voor mij m.b.t. wifi) en idd.. het apparaat heeft bijna overal 80% of meer signaalsterkte door de huis.
Je had eigenlijk moeten gaan voor een 2130n ipv 2920n. de 2920n is meer een bedrijfsrouter dan een consumenten router. (aangezien dual wan, 40mbps firewall tunnels, etc, allemaal wat een thuisgebruiker niet nodig heeft).
Je had je beter moeten laten informeren. En vind dus deze flame nergens op slaan. 't was niet zo dat deze informatie niet beschikbaar was. Dit was voor juist mij reden om voor een 2130n te gaan ipv 2920n.