Creative Zen 4GB Zwart Review

YoVla
20 maart 2009, laatste update op 20 maart 2009, 43 views

Creative Zen 4GB Zwart

Ik heb de Zen 4 nou al een aantal jaren, en ik ben erachter gekomen dat deze speler aan het begin heel goed is. ik zou geen min punt kunnen bedenken in de periode dat die goed zijn werk deed.
Maar na een jaar komen er steeds meer kleine foutjes, de speler herstart vanzelf of loopt vast.
Daarna komen er steeds vaker de 'Bright Screens' die heel irritant zijn
Maar nu 1,5 jaar later is mijn speler echt onbruikbaar geworden, waar ik heel erg van baal sinds het een super mp3 speler is wanneer die 'wel' goed werk
Firmware updates enzovoort helpen niet, misschien 1 keer na het opstarten dat die goed werk maar zo snel die uit is geweest is het weer terug bij af.

Pluspunten

• Geweldige MP3 speler die van alle gemakken voorzien is.
  • Beeldkwaliteit is uitmuntend

Minpunten

• Na verloop van tijd wordt deze speler echt een doorn in het oog
  • Veel resets nodig
  • Geen juiste Firmware updates ( op dit moment )

3 van 5 sterren (Voldoende)

Daarna komen er steeds vaker de 'Bright Screens' die heel irritant zijn

Heb jij ook een Creative Zen 4GB Zwart?