FIFA 15, PS4 Review
Goed en compleet voetbalspel. Sommige dingen zijn al jaren niet veranderd zoals het commentaar. Graphics zijn mooi.
Pluspunten
- Ultimate Team
- Premier League Stadions
- Spelverloop
- Sfeer in het stadion
Minpunten
- Commentaar al jaren hetzelfde
- Bug scoren vanaf aftrap
Na FIFA13 nu weer een nieuwe FIFA gekocht. Dit keer voor de PS4. De graphics zijn mooi maar op sommige dingen ziet het er niet uit. Hoe de spelers bewegen etc ziet er goed uit, overtredingen worden echter wel eens wat overdreven. Salto's komen regelmatig voor. De sfeer in het stadion is ook stukken beter, de poppetjes op de tribune zien er ook beter uit en er komt aardig wat geluid vanaf de tribunes. Aan het commentaar is niet veel veranderd. Engels commentaar geeft voor mij de voorkeur, dit is echter al jaren hetzelfde. Net zoals het Nederlandse commentaar van Youri en Evert. Ultimate Team is heel erg compleet vind ik. De transfermarkt is aardig groot en er zijn heel wat items om te verhandelen, denk hierbij aan de stadions of tenues. De muziek in FIFA is altijd goed, ook dit jaar zitten er weer leuke nummers bij. Er zit nog steeds een bug in dat je vanaf de aftrap heel makkelijk kan scoren door zo door de verdediging heen te lopen. Dit mag wel eens gefixed worden. FIFA15 is een compleet spel waar veel verschillende modi zijn te spelen. Als je alleen Carriere speelt is er niet echt veel veranderd ben ik van mening. Aan FUT merk je echter wel een groot verschil.