Prima monitor voor foto bewerking, maar voor gamen zou ik deze monitor niet aanschaffen.
Als je daadwerkelijk het verschil bijna niet merkt tussen 60hz en 144 hz (of 120hz) dan kun je zeker genoegen nemen met marketing-kreten als g-syns of superrefresh of turbofresh... Allemaal neppe oplossingen waar je al echt helemaal niets van gaat merken...het heeft wel G-sync en het verschil tussen 60hz en 144hz is in mijn optiek minimaal
Daarmee lijk je te suggereren dat G-sync een volwaardige tegenhanger is van een 144hz scherm... Het komt bij mij over alsof je zou stellen dat je een lagere resolutie monitor hebt genomen "want deze kan toch hogere resoluties interpoleren"... Erg leuk, daar niet van, maar kwalitatief (en hardwarematig) krijg je niet hetzelfde resultaat....Ook al heeft deze monitor maar 60hz refresh rate omdat het een 4K scherm is, het heeft wel G-sync en het verschil tussen 60hz en 144hz is in mijn optiek minimaal.
In certain cases, just the shift from 60 to 144 Hz is what will hit you as most effective, particularly if you can push those really high frame rates from a high-end graphics subsystem.
[Reactie gewijzigd door TIGER79 op 26 juli 2024 03:39]
[Reactie gewijzigd door sliptara op 26 juli 2024 03:39]