Saitek Cyborg Laser Gaming Mouse Review

15 maart 2009, laatste update op 15 maart 2009, 781 views Rapporteer

Omdat ik net een nieuwe Game-PC had aangeschaft, besloot ik ook een nieuwe Game-Muis te kopen. Al gauw zag ik de Cyborg gaming mouse van Saitek voor 35,-. Ik heb hem gekocht en was zeer tevreden met het product.
Hij lag niet gelijk lekker in de hand maar omdat hij verstelbaar is heb ik hem aan mijn hand aangepast. De muis heeft erg veel knoppen die handig kunnen zijn bij het spelen van games. Met 3200 dpi is hij erg precies, maar ook erg snel. Met de bijgeleverde software kan je de lengte en dpi instellen, maar je moet zelf de profiler downloaden. De muis ziet er ook goed uit en het rode lampje op de voorkant kan ook geel en groen worden.

Pluspunten

• Veel knoppen
  • Verstelbare lengte
  • Zelf profielen voor de knoppen maken
  • Redelijk goedkoop

Minpunten

• Profiler apart downloaden
  • Voor sommigen kan hij niet lekker in de hand liggen (door uitstekende delen)

Wat wel vervelend is is dat de laatste tijd de rechtermuisknop het niet altijd even goed doet. De compatibiliteit met Vista is helemaal geen probleem.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de muis en ik zou hem zeker aan anderen aanraden.

Heb jij ook een Saitek Cyborg Laser Gaming Mouse?

Wat reactie ongewenst ik heb toch gelijk? Het zou toch handiger zijn als er foto's bij zouden zijn? Zowel als in de review als in de pricewatch staan er geen foto's...
Wees vriendelijk en toon een beetje respect. Wat dachte je van: "Interessante review, maar kun je wat foto's erbij zetten, zodat we ook een idee krijgen hoe de muis er uit ziet?"

Dit doet hetzelfde als jouw post, maar dan op een manier die de elementaire beleefdheidsregels respecteert. Foto's eisen met een "en foto's?[???]" is inderdaad ongewenst. Bedenk dat hij tenminste al de moeite heeft gedaan om een reviewtje te plaatsen...

[Reactie gewijzigd door Dooievriend op 25 juli 2024 18:18]