Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
10
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
Pastinaak 16 mei 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Een erg goed product. Ook verkrijgbaar voor een leuke prijs. Goed beeld en een mooie schermgrootte. Algemene indruk is erg tevreden.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • WebOS
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen audio-jack uitgang
  • Wordt in het midden dik (bultrug)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3

+1
remmelt95 16 mei 2018 Product gekocht

LG 55UJ630V Zwart

prachtige televisie voor een hele mooie prijs.

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • goede prijs
  • 4k en UHD

Minpunten

  • pootjes voelen wankel door grote televisie.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

0
animalfarm 12 december 2017 Product gekocht

LG 65UJ630V Zwart

Het geld niet waard. Geen zwartwaarden, zwart = grijs. Volgende dag weer teruggestuurd. Zie ook de foto's

Pluspunten

  • Design
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Zwart = grijs
  • Bleeding

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

NilsPils 3 december 2018 Product gekocht

LG 49UJ630V Zwart

Ik was opzoek naar een tv voor de woonkamer, voor max. €600. Ik had een 32" FHD hangen. Die was toe aan vervanging. Maar wilde wel 4K resolutie en ingebouwde Netflix app. Wereld van verschil met wat ik had! Werkt ook heel gebruiksvriendelijk. Youtube en Netflix werken gemakkelijk en snel.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Mooi scherp beeld
  • Simpele afstandsbediening, klein en licht
  • Hangt mooi aan de muur, geen rare uitsteeksel, alleen een dun zwart randje om het display. Strak!
  • Vanaf je mobiel kun je gelijk casten naar de tv. Soort van ingebouwde Chromecast.

Minpunten

  • Geluid is niet zo goed, maar dat los ik op met een soundbar
  • Plastic behuizing. Je moet er dus niet teveel aan gaan lopen trekken
  • Redelijk 'dik' (8cm) als je deze vergelijkt met andere schermen.

Eindoordeel

Score: 5
rdeweersNewbie 20 juni 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Mooie tv met super mooi beeld, snelle levering door FOKA en scherp geprijsd.

Pluspunten

  • goed beeld
  • mooie uitvoering
  • eenvoudige installatie

Minpunten

  • licht in gewicht
  • afstandbediening klein
  • voetjes gammel

Eindoordeel

Score: 4
Mir64za 15 juni 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Tv aangeschaft bij Coolblue voor 370 euro een 4k TV met een prima prijs/preformance ben zeer tevreden met de TV het beeld is lekker in hoge kwaliteit en WebOS werkt vloeiend.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit beeld
  • Prijs €370,00
  • WebOs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
inaba_nl 11 juni 2018 Product gekocht

LG 55UJ630V Zwart

Standaard 55" tv, relatief zwakke poten, en vergt veel kleur/helderheid/gamma correcties. Eenmaal in orde: zeer net beeld, wil niet meer terug naar mijn 37" samsung tv uit 2009!

Pluspunten

  • Goed beeld mits ingesteld
  • Relatief goedkoop
  • Lekker maatje afstandsbediening voor normale handen
  • Lekker groot
  • Platte achterkant, makkelijk aan muur te bevestigen
  • Vesa mounting bracket
  • Relatief licht
  • Past netjes op een 160cm breed tv meubel

Minpunten

  • Stands relatief zwak
  • Voir grote handen is de afstandsbediening te klein
  • Vergt configuratie
  • 25hz effectief (50hz / 2 dankzei progressive scan)
  • Zie het nut niet van smart tv, de eula is slecht en stuurt alle data door (aka hang deze niet aan internet)

Eindoordeel

Score: 4
WouterK73Newbie 16 mei 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Besteld bij Foka, volgende dag in huis tegen de scherpste prijs in de markt! Top hoor kreeg ook nog eens € 20,- verbouwingskorting, ik ben erg tevreden over Foka!

Pluspunten

  • Prijs
  • Gemak
  • Service

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
robspoNewbie 22 april 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Top TV voor de prijs (via Foka voor 419 euro) WebOs werkt heel soepel. Mooi beeld en het geluid is prima

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • WebOs

Minpunten

  • Nog geen

Eindoordeel

Score: 5
Tuxinator 27 februari 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Prima TV voor de prijs. De beeldkwaliteit is goed, de geluidskwaliteit is voldoende. Wil je goed geluid hebben dan kun je natuurlijk beter een soundbar aanschaffen. Het webOS van LG werkt ook vloeiend. Al met al 4,5 ster.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • webOS werkt vloeiend
  • Makkelijk te installeren, al kan het even wat tijd kosten om de optimale beeldinstellingen te vinden.

Minpunten

  • Zoals bij de meeste platte TV's moet je geen perfecte geluidskwaliteit verwachten, ook is er geen hoofdtelefoon aansluiting aanwezig.
  • De voetjes vind ik persoonlijk niet mooi uitzien, maar aangezien ik de TV aan de muur heb gehangen heb ik daar geen last meer van.

Eindoordeel

Score: 5
costasvandeveldNewbie 23 februari 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Prima UHD TV voor een uitstekende prijs.

Pluspunten

  • UHD
  • WebOS
  • Voordelig

Minpunten

  • Matige Kijkhoek

Eindoordeel

Score: 4
Fren GNewbie 17 januari 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Dit is een prima product voor een mooie prijs, veel vergelijkbare tv's zitten in een hogere prijsklasse. Deze tv heeft een mooi en vloeiend beeld, en wat vooral opvalt is het goede geluid wat eruit komt.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit beeld
  • Uitstekend geluid
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen koptelefoon aansluiting

Eindoordeel

Score: 4
jfboujaddainiNewbie 9 januari 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

hij heeft mooi beeld en geluid, heeft veel apps en veel opties en is makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • mooi scherp beeld
  • n veel apps en je kan makkelijk van de ene naar de andere app gaan

Minpunten

  • geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
420WatcherNewbie 14 december 2017 Product gekocht

LG 65UJ630V Zwart

Heerlijk grote TV, kijkafstand 4 meter, precies goed zo! Veel waar voor je geld en toch bijna alle snufjes die op veel duurdere ook zitten.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Mooi beeld
  • Fijne bediening

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
Vreugd4711Newbie 11 december 2017 Product gekocht

LG 49UJ630V Zwart

Dit is een fijne TV,makkelijk te installeren en eenvoudige bediening en geeft een helder en rustig beeld. Ben ook blij met het goede geluid want dit is niet altijd het geval met een flat screen.

Pluspunten

  • helder beeld,goed geluid
  • energie zuinig

Minpunten

  • de voeten kunnen wel wat steviger

Eindoordeel

Score: 4
dannyn88Newbie 4 december 2017 Product gekocht

LG 65UJ630V Zwart

Bij foka deze televisie besteld en voldoet ruim aan de verwachtingen, was op zoek naar een 4k tv die nog goed te betalen was en deze is kwa prijs kwaliteit perfect voor mij.

Pluspunten

  • 4K
  • 4k Upscaling
  • Prijs / Kwaliteit

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
bouwfraude 28 november 2017 Product gekocht

LG 55UJ630V Zwart

Aardige TV, moderne dingen als wifi (5GHz), DVB-S2, FreeSat, Amazon Prime en Netflix app. Processor zou wat vlotter mogen. Geen draaivoet maar simpele pootjes. Voor de zekerheid met een aluminium strip en een M6 boutje in het bovenste VESA gat vast gezet aan het kastje. Opnemen op usb-harddisk werkte niet.

Pluspunten

  • 1/3 van de prijs van de OLED variant
  • IPS scherm
  • Kan de kleine lettertjes weer lezen
  • Bij standaard zijn de kleuren best aardig
  • Opnemen op schijf gaat de laatste tijd wel goed, kennelijk heeft een update toch geholpen

Minpunten

  • Amazon Prime is de eerste paar minuten Lo-res
  • Als je Freesat kiest kan je geen extra satelliet toevoegen
  • beetje traag bij 1000 kanalen
  • alle andere modi veel te warm (witte sneeuw is oranje)

Eindoordeel

Score: 4
Herman R.Newbie 26 november 2017 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Deze UHDTV geeft echt wel waar voor zijn geld ( € 489.- bij Foka Rotterdam ) , bij het uitpakken voelt ie wat plasiekerig aan en de pootjes moet je met een klein schroefje vast zetten maar als hij staat en aangesloten is geniet je van een prachtig beeld !

Pluspunten

  • lage prijs
  • prachtig helder beeld
  • 5 jaar garantie ( bij Foka )

Minpunten

  • plasiekerig , niet zo robuust

Eindoordeel

Score: 4
mthedeeNewbie 20 oktober 2017 Product gekocht

LG 55UJ630V Zwart

Prima UHD TV voor zeer schappelijke prijs via foka.nl Snelle levering binnen 2 dagen. Prijs/kwaliteitverhouding prima in balans. product aangeschaft voor 629 wat laagste prijs was op internet. Handleiding goed te begrijpen en installeren fluitje van een cent. Beeldniveau per zender goed instelbaar en prima geluid uit de boxen.

Pluspunten

  • Prima beeld
  • Uitstekend geluid
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • pootjes kunnen mooier

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG UJ630V?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True