Review door de redactie

Door Willem de Moor - Redacteur 12 oktober 2011

AMD's FX-8150: een bulldozer in bedrijf

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
12
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
0
KiLLerBoy_001 29 januari 2012

AMD FX-8150 Black Edition

Pluspunten

  • Feiloze samenwerking met 1866 Geheugen.
  • Lage warmteproductie ( in mijn geval met waterkoeling Thermaltake Big water)

Minpunten

  • Slecht support onder OS (verlies van ongeveer 10% van de kracht van dit monster door nieuwe architecture )

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Anoniem: 698800Newbie 1 april 2016

AMD FX-8150 Black Edition

De FX 8150 is een krachtige processor, zeker voor de prijs. Onder load valt de temperatuur aardig mee (40-45). Zelf ben ik nog geen problemen tegen gekomen. Overclocken is ook geen probleem voor deze processor

Pluspunten

  • Word niet te warm onder load
  • Prijs
  • Overclock

Minpunten

  • .

Eindoordeel

Score: 4
MineTurtle 14 april 2015

AMD FX-8150 Black Edition

Deze CPU in een server gezet. Heb goed profijt van de 8 cores icm. mijn minecraft servers, en samen met een goede koeler er op is hij lekker stil.

Pluspunten

  • Veel cores
  • snel
  • stabiel
  • Goedkoop vergeleken met Intel

Minpunten

  • Warmte ontwikkeling met stock koeler

Eindoordeel

Score: 4
haha666413 21 november 2013

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
benurk! 14 juni 2013

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Fordox 11 maart 2013

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Xanquezer 11 november 2012

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 2

Eindoordeel

Score: 5
JustMitchie 11 oktober 2012

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 477485Newbie 9 oktober 2012

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 455320Newbie 1 oktober 2012

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
sjepper 29 september 2012

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
alexandrov 5 september 2012

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
NLKornolio 7 maart 2012

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
slabetje 26 februari 2012

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Miuccia 5 december 2011

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Playa del C. 9 november 2011

AMD FX-8150 Black Edition

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 4
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een AMD FX-8150?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee