2. Gebruikersreviews

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
19 april 2005 Rapporteer

Door diverse reviews overgehaalt om deze kast te kopen. En ongeveer 3 maanden na aankoop heb ik er toch wel enigzins spijt van. De afwerking van de case is imo slecht. Overal kieren en dingen die niet goed dicht gaan, bezels die niet mooi op elkaar aansluiten en mobotrays die sluiting maken met het moederbord. Als je een tweaker bent die niet bang is een tang of zaag in zijn case te zetten is deze case mischien wel wat voor je, maar als ik had geweten wat ik nu weet had ik waarschijnlijk een andere case gekozen. Het front deurtje bijvoorbeeld. De scharnieren hiervan zijn imo echt bagger, gewoon twee metalen pinnen waartegen een stuk metaal zit aangedrukt, en elke week kan je het aluminiumvijlsel wegblazen dat wegslijt door het openen van de...

Pluspunten

• Gewicht, design.

Minpunten

• Front gaat naar rechts open terwijl window links zit, afwerking is matig, te dun aluminium, scharnieren front deurtje, mobo tray dat niet echt goed is afgewerkt.

3 van 5 sterren (Voldoende)
22 januari 2013 Rapporteer

hallo,
heb deze kast als test verkregen. ik ben begonnen met het inbouwen van een standaard set in deze kast.
wat mij opviel met wegwerken van de kabels is het tegenvallen van de afwerking.
ik ben nogal netjes met kabels en dat is wel teleurstellend in deze kast. veel opties om alles netjes weg te werken is niet van toepassing
er is ruimte maar voor een kast van dit formaat vind ik hem een beetje tegen vallen.
dit is mijn eerste review dus veel info wat een andere tweaker belangrijk vind is bij mij nog niet inzichtelijk
setup is een beetje overkill voor processor maar ik had nog wat spullen liggen

Pluspunten

• makkelijk te benaderen en bevestigen van HDD

Minpunten

• Ruimte
  • Afwerking
  • mogelijkheid tot wegwerken van kabels

1 juni 2006 Rapporteer

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze kast. Het enige wat ik een groot nadeel van was het installeren van de insteek kaarten. Dit zou namelijk met gemak moeten gaan...nou dus niet zodra je een kaart hebt waar de beugel ook maar een beetje anders van is past dat rotklepje met plastic aanhengsel er niet goed meer op en moest ik het op het eind toch nog met schroeven doen. Verder wordt er op de site van thermaltake gezegd dat deze case totaal screwless installatie in. Ook dit is niet waar...de Optische drives moesten eerst aan 2 latjes vast worden geschroefd en konden er daarna pas in worden gezet. Verder ben ik zeer te spreken over de kast en is hij z'n geld wel waard geweest

Pluspunten

• Over het algemeen een mooi design
  • Goede koeling

Minpunten

• Niet totaal screwless

5 oktober 2005 Rapporteer

Een mooie zilveren aluminium kast, waardoor hoewel hij groot is ( in vergelijking met midi towers ) hij toch lekker licht is. Hierdoor is het vervoeren van deze kast ook makkelijker dan bijvoorbeeld een chieftec kast.

Op design valt weinig miskeuting te geven..standaard al 2 x een 12cm fan ( eentje verborgen achter de hd rack ) en diegene die je ziet heeft blauwe leds..FEL blauwe leds! Aan de voorkant een ledje door een spleet, alweer fel blauw en ik moet zeggen, je raakt de weg niet kwijt in een donkere kamer op die manier.

De HD koeler fan zit wel achter een plastic ding verborgen dus zal nooit 100% van zijn mogelijke output hebben, maar het is genoeg voor harde schijven. Oh ja, je hoort de fans ook bijna niet, mooie stille fans.

Het komt geleverd met een moederbord tray, dus installeren van een moederbord is geen probleem. Ik heb persoonlijk geen problemen gehad zoals poster boven me!

De frontpanel voor audio en usb poorten, zit aan de zijkant... dus in een bepaalde manier zeker slim uitbedacht.

5.25" apperatuur installeer je met een soort plastic brackets, misschien moet je wel even de clips van de brackets iets aanpassen ( ze zaten iets te vast, kan gebeuren )

De HD's gaan er zijdelings in en er kunnen...

Pluspunten

• Licht Gewicht
  • Genoeg plaats voor veel harde schijven, 5 1/4 " spull etc..etc..
  • Genoeg ruimte om de kabels weg te werken.
  • Standaard met blauwe ledjes
  • Voldoende lucht koeling door 2 x 12cm fans!
  • Makkelijke installatie van harde schijven
  • Losse Moederbordplaat

Minpunten

• Aluminium kan sneller schade oplopen dan het zware metaal, maar dat is de prijs van een laag gewicht.

10 mei 2010 Rapporteer

Thermaltake Shark VA7000SWA Zilver

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Thermaltake Shark VA7000SWA Zilver?