Gemiddelde gebruikersscore
Vandaag de dag zijn er vele fabrikanten die een soundbar op de markt brengen, maar hoe goed zijn deze nou eigenlijk? Via Denon ontving ik maarliefst twee soundbars, in deze review ga ik in op de HEOS Bar.
Inmiddels een jaar in bezit ter vervanging van mijn oude 2.1 setup. Tijdens 'Black Friday' de Heos Bar en Heos Subwoofer tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunnen aanschaffen, met hoge verwachtingen. Eerlijk eens eerlijk, de eerste indruk was niet echt veelbelovend...
Voor mij waren de overwegingen deze Bar te kopen; Vereenvoudiging in gebruik voor vrouw en kids, Minder draden in het zicht, en minder apparatuur in het algemeen.
Mooie geluidskwaliteit, maar na een jaar gebruik zijn mijn sets (icm met bar en HEOS surround speakers) nooit stabiel aan de praat gekregen.
echt tevreden !! Wat een super set is dit.
Nadat ik twee Heos 5 speakers in stereo had staan, kon deze aankoop niet uitblijven. Wat een geluid komt er uit de HEOS bar en - subwoofer.
Erg duur product als blijkt dat de bediening en connectie nogal... te wensen overlaat (op zn zachtst gezegd). Ja, als de set draait, dan is t geluid echt prachtig, maar bij uitval heb je geen geluid en krijg je van mij als eindoordeel een 'slecht'.
De HEOS bar gekocht samen met de subwoofer. In de winkel de setup zonder beluisterd, dan komt het voor mij iets te kort. Voornaamste reden voor de koop was bedieningsgemak voor de andere huisgenoten. Daaraan voldoet de Bar meer dan in installeren én bediening.
Voor mij geen DENON HEOS meer, jammer kans gemist. Begrijp me niet verkeerd, ik denk echt dat ze een juiste weg in stappen enkel TE vlug alles in de schappen hebben gezet zonder aan te geven wat (nog) niet optimaal werkt.
De HEOS Bar gekocht samen met de HEOS Subwoofer en 2 HEOS 3 speakers. Samen vormen ze een 5.1 set waardoor je echt surroundgeluid hoort. Het geluid van de soundbar is uitstekend, al is de los verkrijgbare subwoofer wat mij betreft wel onmisbaar.
Deze veelzijdige soundbar klinkt zelfs zonder subwoofer al erg goed, heeft veel aansluitmogelijkheden en is makkelijk uit te breiden met andere Heos speakers. Heb de 3.0 soundbar inmiddels uitgebreid tot 5.0 met twee Heos 1 speakers en heb nog geen seconde spijt gehad van deze aankoop.
Idd super soundbar, ik heb er ook nog 2 heos3 speakers bij aangeschaft wat de surround nog meer ten goede komt voor audio, films en zeker ook bij het gamen op ps4
Zeker aan te raden
Ik gebruik de Heos bar icm de subwoofer en wat een heerlijk vol geluid!
Recentelijk uitgebreid met 2x Denon home 150 speakers tot een volwaardig 5.1 home theater.
Wat een dynamisch geluid, van subtiele details tot overdonderende actie.
Ik heb meerdere soundbars uit kunnen testen. Dit was echt kwalitatief verreweg de beste van allemaal. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn koop en heb het inmiddels uitgebreid met de sub en 2 heos 3 speakers.
Ik was op zoek naar een nieuwe soundbar met de mogelijkheden om later met surrounds uit te breiden. Na een demo bij familie en winkel was ik verkocht door de uitstekende geluidskwaliteit en de mogelijkheden tot uitbreiding van meerdere HEOS speakers. Geweldige soundbar en past prima bij mijn nieuwe OLED-TV.
Wat een fantastisch geluid, zelfs zonder een sub!
Wel wat groot onder een 42 inch tv.
Ik zal snel 2 heos 1 gaan kopen als rear speakers
—————————-
Update:
Helaas na 5 jaar geen wifi connectie meer.
Ik heb deze Heos bar gekocht en heb het nu in combinatie aangesloten met de Heos Sub en 2x Heos 3 Hs2
Het is een zeer mooie bar en geeft geweldig geluid.
Al zou de bediening van de Heos app wat gebruiksvriendelijker kunnen.
Prima product met een geweldig geluid. Heb er 2 heos 1 als surround speakers op aangesloten. Zou het alleen nog fijner hebben gevonden als de balance tussen bar en surround speakers ingesteld kon worden. ( al gemeld bij Denon )
Daarnaast 2 HEOS 3 speakers voor de muziek. prachig geluid.
Na heel veel bars goed beluisterd te hebben zijn wij toch gegaan voor de Heos. Mooi geluid degelijk en een mooi de design, wel hebben wij hem samen gekocht met de subwoofer. nu een week later zijn wij er erg blij mee. Werkt simpel weinig kabels top.
Al een lange tijd in het bezit van een Heos Homecinema, maar gezien ik een echte muziek/film liefhebber ben, toch de stap naar de nieuwe bar gemaakt.
Zonder de sub al een geweldig goed helder geluid. Strak afgewerkt met ophang mogelijkheid inbegrepen.