Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Denon HEOS Bar

Prijs
Specificaties Soundbar met 4x HDMI-in - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
12
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
3
Score: 1
0

Denon HEOS Bar

Vandaag de dag zijn er vele fabrikanten die een soundbar op de markt brengen, maar hoe goed zijn deze nou eigenlijk? Via Denon ontving ik maarliefst twee soundbars, in deze review ga ik in op de HEOS Bar.

Pluspunten

  • Vele aansluitingen
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Geluidskwaliteit
  • Pootjes om de HEOS Bar te verhogen.

Minpunten

  • Grootte van de soundbar
  • Prijs is aan de hoge kant

Eindoordeel

Score: 4

+2
mauspartyhouse 14 juli 2017 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Voor mij waren de overwegingen deze Bar te kopen; Vereenvoudiging in gebruik voor vrouw en kids, Minder draden in het zicht, en minder apparatuur in het algemeen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Groot aantal aansluitingen
  • Plaatsingsmogelijkheden
  • Draadloos uitbreidbaar (sub/surround speakers)
  • Goede aftersales (helpdesk)
  • Prima app
  • Goed hifi merk met historie
  • Nog niet uitontwikkeld

Minpunten

  • Prijs
  • Nog niet uitontwikkeld

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
Flbderks 27 april 2018 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Voor mij geen DENON HEOS meer, jammer kans gemist. Begrijp me niet verkeerd, ik denk echt dat ze een juiste weg in stappen enkel TE vlug alles in de schappen hebben gezet zonder aan te geven wat (nog) niet optimaal werkt.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
  • Bluetooth

Minpunten

  • Geluidstoringen
  • Niet af / Niet uit ontwikkeld
  • Zeer omslachtige app
  • Geluid via WIFI
  • Buggy
  • Wegvallend geluid

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
EPG88 5 juni 2017

Denon HEOS Bar

De HEOS Bar gekocht samen met de HEOS Subwoofer en 2 HEOS 3 speakers. Samen vormen ze een 5.1 set waardoor je echt surroundgeluid hoort. Het geluid van de soundbar is uitstekend, al is de los verkrijgbare subwoofer wat mij betreft wel onmisbaar.

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • 4 HDMI ingangen

Minpunten

  • Subwoofer onmisbaar
  • Past vooral bij grotere tv's

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 5

+1
xilent_xage 13 oktober 2019 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Mooie geluidskwaliteit, maar na een jaar gebruik zijn mijn sets (icm met bar en HEOS surround speakers) nooit stabiel aan de praat gekregen.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Support

Minpunten

  • Matige app
  • Instabiele firmware
  • Onvolwassen product

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
Martijn Verhey 13 februari 2019 Product gekocht

Denon HEOS Bar

echt tevreden !! Wat een super set is dit.

Pluspunten

  • Super geluid
  • Vele aansluitingen
  • Ondersteunt 24-bit HD-filmgeluid (Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio)

Minpunten

  • App

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
heip 2 december 2018 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Nadat ik twee Heos 5 speakers in stereo had staan, kon deze aankoop niet uitblijven. Wat een geluid komt er uit de HEOS bar en - subwoofer.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Integratie andere speakers
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
KlaasGerrit 2 december 2018 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Erg duur product als blijkt dat de bediening en connectie nogal... te wensen overlaat (op zn zachtst gezegd). Ja, als de set draait, dan is t geluid echt prachtig, maar bij uitval heb je geen geluid en krijg je van mij als eindoordeel een 'slecht'.

Pluspunten

  • Prima geluid
  • Mooi design
  • Veel aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • Slechte connectie
  • Geen HEOS support

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 1

+1
Bastardhost 11 juni 2018 Product gekocht

Denon HEOS Bar

De HEOS bar gekocht samen met de subwoofer. In de winkel de setup zonder beluisterd, dan komt het voor mij iets te kort. Voornaamste reden voor de koop was bedieningsgemak voor de andere huisgenoten. Daaraan voldoet de Bar meer dan in installeren én bediening.

Pluspunten

  • Geluid
  • 4 HDMI ingangen
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudige App
  • Multi-room
  • Prijs / Kwaliteit

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

0
Linden.bcm 27 november 2017 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Deze veelzijdige soundbar klinkt zelfs zonder subwoofer al erg goed, heeft veel aansluitmogelijkheden en is makkelijk uit te breiden met andere Heos speakers. Heb de 3.0 soundbar inmiddels uitgebreid tot 5.0 met twee Heos 1 speakers en heb nog geen seconde spijt gehad van deze aankoop.

Pluspunten

  • Fantastisch geluid
  • Kan heel goed zonder subwoofer
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Uitbreidbaar met surround speakers en subwoofer

Minpunten

  • Prijs
  • Heos app soms wat onduidelijk

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 5

FritzzZZzz 9 november 2019 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Idd super soundbar, ik heb er ook nog 2 heos3 speakers bij aangeschaft wat de surround nog meer ten goede komt voor audio, films en zeker ook bij het gamen op ps4 Zeker aan te raden

Pluspunten

  • Super kwaliteit
  • Gemakkelijk te installeren via de app
  • Gemakkelijke bediening
  • Zeker kwaliteit voor zijn prijs

Minpunten

  • Geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
BigJoe88 5 november 2019 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Ik gebruik de Heos bar icm de subwoofer en wat een heerlijk vol geluid! De eerste installatie ging vlekkeloos (wifi), maar de verbinding kwam niet vanzelf terug na het herstarten van de wifi router. Daarom de bar uiteindelijk toch maar met een ethernet kabel aangesloten.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Installatiegemak
  • design

Minpunten

  • Stabiliteit kan beter

Eindoordeel

Score: 5
royh91 2 juli 2019 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Ik heb meerdere soundbars uit kunnen testen. Dit was echt kwalitatief verreweg de beste van allemaal. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn koop en heb het inmiddels uitgebreid met de sub en 2 heos 3 speakers.

Pluspunten

  • Geluid is vol en kraakhelder
  • Muziek en film beide erg goed, blinkt in beide uit
  • Makkelijk uit te breiden

Minpunten

  • Sub is echt heel duur

Eindoordeel

Score: 5
renegades08 18 september 2018 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Ik was op zoek naar een nieuwe soundbar met de mogelijkheden om later met surrounds uit te breiden. Na een demo bij familie en winkel was ik verkocht door de uitstekende geluidskwaliteit en de mogelijkheden tot uitbreiding van meerdere HEOS speakers. Geweldige soundbar en past prima bij mijn nieuwe OLED-TV.

Pluspunten

  • Uitbreiding HEOS
  • HEOS ecosysteem
  • Perfect geluid
  • Strak design

Minpunten

  • App mag een update krijgen
  • Quick Guide was minimaal

Eindoordeel

Score: 5
Henri XII 6 maart 2018 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Wat een fantastisch geluid, zelfs zonder een sub! Wel wat groot onder een 42 inch tv. Ik zal snel 2 heos 1 gaan kopen als rear speakers

Pluspunten

  • super geluid
  • alle kabels inbegrepen
  • afstandsbediening zat erbij

Minpunten

  • erg groot onder een 42 inch tv
  • prijzig

Eindoordeel

Score: 5
Brieteliedje 29 januari 2018 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Ik heb deze Heos bar gekocht en heb het nu in combinatie aangesloten met de Heos Sub en 2x Heos 3 Hs2 Het is een zeer mooie bar en geeft geweldig geluid. Al zou de bediening van de Heos app wat gebruiksvriendelijker kunnen.

Pluspunten

  • Schitterend geluid
  • Kwalitatief goed merk
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • 4x Hdmi

Minpunten

  • Prijs
  • bij ophangen aan de muur geen ruimte voor kabels

Eindoordeel

Score: 5
freddy reiniers 8 januari 2018 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Prima product met een geweldig geluid. Heb er 2 heos 1 als surround speakers op aangesloten. Zou het alleen nog fijner hebben gevonden als de balance tussen bar en surround speakers ingesteld kon worden. ( al gemeld bij Denon ) Daarnaast 2 HEOS 3 speakers voor de muziek. prachig geluid.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • balance bar - surround speakers is niet in te stellen

Eindoordeel

Score: 5
erik.meerman 1 december 2017 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Na heel veel bars goed beluisterd te hebben zijn wij toch gegaan voor de Heos. Mooi geluid degelijk en een mooi de design, wel hebben wij hem samen gekocht met de subwoofer. nu een week later zijn wij er erg blij mee. Werkt simpel weinig kabels top.

Pluspunten

  • Weinig kabels
  • Radio van de ap afspelen televisie hoeft niet aan te staan
  • Makkelijk te bedienen
  • mooi design

Minpunten

  • Subwoofer soms te overheersend, ook na afstellen
  • Prijs
  • Soundbar ophangen met 2 schroeven is wel uit de tijd, mooie beugel zou wel makkelijk zijn.

Eindoordeel

Score: 4
KirbyMcFly 29 september 2017 Product gekocht

Denon HEOS Bar

Al een lange tijd in het bezit van een Heos Homecinema, maar gezien ik een echte muziek/film liefhebber ben, toch de stap naar de nieuwe bar gemaakt. Zonder de sub al een geweldig goed helder geluid. Strak afgewerkt met ophang mogelijkheid inbegrepen.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • 4 HDMI poorten
  • Uitbreidbaar
  • Uitgebreid te tunen via de app
  • Mogelijkheid tot wireless surround
  • Dialogen verbeter optie
  • Quick Select programs
  • 4K

Minpunten

  • Past beter bij grote tv
  • Zodra je de bar heb, wil je het uitbreiden

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Denon HEOS Bar?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Auto

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True