Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
37 reviews

Samsung Gear 360 (2017) Wit - Reviews

Prijs
Specificaties 360° cam • max 4096x2048 • 24fps • wifi - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
22
Score: 3
7
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
ASF86 1 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Samsung heeft met de Gear 360 een compacte camera uitgebracht waarmee je de wereld om je heen gemakkelijk en creatief kunt vastleggen in 360 graden. De beeldkwaliteit laat op een aantal punten nog te wensen over. Voor gadgetliefhebbers en creatieve hobby fotografen is het zeker een aanrader!

Pluspunten

  • 360 graden foto's en video’s maken waren nog nooit zo gemakkelijk
  • zit goed in de hand
  • veel mogelijkheden in de app om de 360 graden beelden te bewerken
  • echt iedereen staat nu op een selfie

Minpunten

  • video is niet volwaardig 4K
  • koordje voelt niet zo degelijk aan
  • vaak wachten op het inladen van de foto's in de app
  • software ondersteuning op de computer is matig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldweergave Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 3
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4

+1
tirextrex 11 augustus 2017 Product geleend

Samsung Gear 360 (2017) Wit

De afgelopen 2 weken heb ik de Samsung Gear 360 mogen testen in combinatie met de nieuwe Samsung Gear VR. Samsung heeft met deze combinatie een perfect starterspakket om 360 graden filmen en terugkijken eenvoudig en leuk te maken.

Pluspunten

  • Unieke manier van "momentopname" welke terug te beleven is alsof je er zelf bij bent
  • Handzaam en stevige constructie, ligt lekker in de hand
  • Kwalitatief goede opnamen
  • SD Kaart slot zodat er altijd genoeg opslagruimte is
  • Koppelt makkelijk en in realtime aan je telefoon
  • Beter bediening terwijl de VR in gebruik is door afstandsbediening en extra knoppen
  • Mooier design dan vorige Gear VR

Minpunten

  • De accuduur maakt het niet mogelijk om echt lange opnames te maken (+2 uur)
  • De camera is niet waterdicht
  • Prijs is redelijk hoog
  • n het gebruik van de Gear VR zit je nog steeds erg dicht op je scherm, zelfs met een Samsung Galaxy S8 blijft het scherm pixeling en intensief voor je ogen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldweergave Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 3

+1
Reno37 11 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Mooie technologie binnen handbereik

Pluspunten

  • Mooie opnames
  • Bediening
  • Technologie

Minpunten

  • Connectie via bluetooth tijdens opnames
  • Niet snel "actie" klaar
  • Geen bevestigings assecoires bijgeleverd
  • Alleen spatwater dicht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldweergave Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3

0
Nynkee__Newbie 23 augustus 2017
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

De Camera voelt solide aan door het gewicht en de accu gaat naar mijn mening voor een voldoende tijd mee. Gebruik is wat minder voor een snelle video - of foto. Er zijn meerdere instellingen. De camera onthoud de vorige instellingen waardoor een snelle foto niet makkelijk is.

Pluspunten

  • robuust
  • 360 graden instap model
  • (spat)waterdicht

Minpunten

  • kwaliteit beeld valt tegen
  • schakelen van video naar foto verloopt niet snel genoeg

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gebruiksgemak Score: 2
Beeldweergave Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 3
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 2

0
Crazysweet 22 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

De Samsung Gear 360 is een leuke gadget, ziet er mooi uit en ligt lekker in de hand. De ring die eraan zit is erg makkelijk wanneer je hem ergens neer wilt zetten. Het is leuk om je omgeving op deze manier opnieuw te ontdekken.

Pluspunten

  • Eigen opslag op Gear 360
  • Klein
  • Live uit kunnen zenden

Minpunten

  • Vinger/hand staat altijd op de foto/film
  • Foto's en video's overzetten kost wat tijd
  • Niet compatibel met alle smartphones

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldweergave Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3

0
Sparkviv 11 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Robuuste camera maar schiet nog tekort in kwaliteit en mogelijkheden

Pluspunten

  • Robuust
  • Makkelijk vast te houden
  • Schroefdraad onder de camera
  • Makkelijk connecten met Samsung apparaten

Minpunten

  • Spatwaterdicht en niet volledig waterdicht
  • Niet stabiel
  • Kwaliteit foto's & video's
  • Samsung software

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 2
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3

0
TSR-1993 7 augustus 2017 Product gekregen

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Leuke camera in optimale omstandigheden. De kwaliteit valt echter tegen bij minder licht, voornamelijk bij video's.

Pluspunten

  • Design
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Soms matige opnamekwaliteit

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldweergave Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 3
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4

0
basschoren 7 augustus 2017
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Leuk om naast je fotocamera te gebruiken voor unieke beelden.

Pluspunten

  • Klein en handzaam
  • Foto kwaliteit
  • Accu

Minpunten

  • Video kwaliteit

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldweergave Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 3
Features Score: 3
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3

0
1966frank 6 augustus 2017 Product gekocht

Samsung Gear 360 (2017) Wit

het is een andere manier van foto’s en filmpjes maken is. Als je verschillende foto’s maakt kan je meerdere met een selfiestick maken, zodat je niet op elke foto op dezelfde manier sta, kijk je de foto met een VR- bril dan kan je echt 360 kijken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • de Ring
  • geen snelle afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldweergave Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 3
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4

0
InvincibleFox 1 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Ziet er leuk uit, handig in gebruik en leuke functies

Pluspunten

  • klein
  • handig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • matige kwaliteit
  • duur

Eindoordeel

Score: 5

0
LilieM 31 juli 2017
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Kleine camera- grote mogelijkheden

Pluspunten

  • Compact
  • Licht
  • Goed beeld
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • koppelt niet met alle telefoons

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldweergave Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 3
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3

0
Mammie2016 29 juli 2017 Product gekocht

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Lekker rustig filmen en later terugkijken naar wat de beste hoek was!

Pluspunten

  • Goede bediening
  • Handig om vast te houden

Minpunten

  • Batterij mag beter
  • Beetje prijzig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldweergave Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

0
RuudMC 28 juli 2017 Product gekocht

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Eenvoudig in gebruik, mooie beelden en handig vast te pakken. Batterij mag beter

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Batterij mag wel wat beter
  • Aan de dure kant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldweergave Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

0
Treeclimber2 28 juli 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Fantastisch product, ideale kennismaking met 360° camera's!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Design
  • Beeldkwaliteit fenomenaal
  • Bedienbaar zonder smartphone
  • Snelle verbinding met smartphone
  • Handige bijhorende app

Minpunten

  • Kostprijs
  • Geen ingebouwde GPS (gebruikt die van de smartphone)
  • Niet waterdicht (slechts IP53)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldweergave Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 5
Features Score: 5
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4

0
haneg002Newbie 27 juli 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Het is een leuk hebbedingetje! Waarmee je een keer op een andere manier en blikveld foto's en films kan maken. Echter de mogelijkheden en met name kwaliteit van foto's en films vind ik beperkt en tegenvallen.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gebruiksklaar maken
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Kwaliteit foto's/film

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldweergave Score: 2
Opnamekwaliteit Score: 2
Features Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3

NoecynoecyNewbie 25 oktober 2018 Product gekocht

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Mooi cameraatje, weinig geld, als je standaard, is het resultaat oke. Bij inzoomen, weinig beeld over. Met binnen licht aan plafond, alles overbelicht. Zond3. Onderste gedeelte wat langer kunnen zijn, want nu is altijd je hand in beeld. 4K? Niet echt, elke lens 2K

Pluspunten

  • Prijs oké

Minpunten

  • Beeld kwaliteit niet super

Eindoordeel

Score: 3
SvenBergman 20 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Leuke gadget om creatief met foto en film om te gaan. Beeldkwaliteit zou ik graag beter zien. Dit neemt niet weg dat de gear360 veel mogelijkheden en vermaak biedt. Werkt goed met de bijbehorende app en vr-bril. Makkelijk in gebruik, ligt goed in de hand en mooi vorm gegeven.

Pluspunten

  • Handzaam compact model, makkelijk mee te nemen (in bijgeleverd hoesje)
  • Rubberen ring voor stabiele plaatsing
  • Ervaring om in 360 te filmen en te delen
  • Creatieve mogelijkheden, vooral voor fotografie liefhebbers nieuwe mogelijkheden
  • Mooie vormgeving
  • Combinatie gebruik met app en vr-bril. koppelt makkelijk, in real time filmen/ fotograferen.
  • Schroefdraad voor gebruik (mini)statief
  • Ruimte voor opslag kaart

Minpunten

  • Hand/vingers op foto wanneer er geen statief wordt gebruikt
  • Filmpjes op telefoon opslaan duurt lang
  • Beeldkwaliteit, vooral in combinatie met vr-bril
  • Beperkte besturing op gear 360 zelf

Eindoordeel

Score: 4
ARJAY_KAY 20 augustus 2017
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Leuke Gadget helemaal in combinatie met de Samsung Gear VR

Pluspunten

  • Grote Accu ( kan extreem lang zonder opladen)
  • Video's, Foto's, Loops, Timer, Remote
  • 360 graden
  • Op afstand te bedienen met App
  • 360 Graden FILMEN!!!
  • in combi met Gear VR geweldig!!
  • App op je telefoon om de Gear 360 te bedienen
  • Iedereen staat op de foto ( ja echt iedereen !!)

Minpunten

  • Geen software PC
  • Wazig met Facebook Live
  • Je hand / draadje van standaard staat altijd in beeld
  • Bluetooth verbinding is heel kort

Eindoordeel

Score: 4
Chellebell6 15 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Ik vind het een heel handig en uniek product dat een nieuwe kijk geeft op het fotograferen. de Samsung Gear ligt goed in de hand, je kan hem makkelijk meenemen en ook neerzetten is geen probleem met de bijgeleverde ring. Voor goede kwaliteit van foto's is wel wat oefening vereist.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk in het gebruik
  • nieuwe blik op fotograferen
  • laad snel op

Minpunten

  • veel oefenen voor goede kwaliteit foto's

Eindoordeel

Score: 5
Prit84 15 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Prijs kwaliteit verhouden is prima! Een goedkopere 360 camera die net zo goed als deze is zul je niet vinden.

Pluspunten

  • Design
  • Accu duur
  • snelle bediening
  • Makkelijke bediening
  • Accu laad snel op
  • Geen interne opslag

Minpunten

  • Overlapping 2 camera's zichtbaar

Eindoordeel

Score: 4
martijn.de.jong 13 augustus 2017 Product geleend

Samsung Gear 360 (2017) Wit

In eerste instantie denk je dat de camera in alle omstandigheden een goede weergave van de werkelijkheid kan vastleggen, maar dat is helaas niet altijd het geval. In donkere situaties om bij snelle bewegingen gaat het al snel fout en zijn de beelden niet helemaal helder.

Pluspunten

  • Lange accuduur

Minpunten

  • Niet geschikt voor alle situaties

Eindoordeel

Score: 3
anketje84 12 augustus 2017 Product geleend

Samsung Gear 360 (2017) Wit

360 camera mogen testen in combinatie met gear VRbril.Camera ligt makkelijk in de hand en je kunt er mooie filmpjes mee maken.Gezien het formaat makkelijk mee te nemen en ideaal voor op vakantie of bij dagjes weg.Batterij gaat lang mee, leuk dat je via je smartphone ook filmpjes kan maken.

Pluspunten

  • Batterijduur

Minpunten

  • Makkelijk kwijt te raken (door kleine formaat)

Eindoordeel

Score: 4
ebaikema 12 augustus 2017 Product geleend

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Mooie stevige camera voor het filmen van goede kwalitatieve video's en het maken van foto's in 360 3D. De camera is lekker stevig en valt goed in de hand, waardoor hij goed te gebruiken is. Ook kun je hem goed neerzetten.

Pluspunten

  • handzaam
  • stevig
  • goede beeldkwaliteit
  • goede connectie
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • verslavend
  • prijzig

Eindoordeel

Score: 4
lagunaloire 11 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van de review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Gemakkelijk om te beginnen met het maken van 360 graden video’s en foto’s. Deze camera is de beste in deze prijsklasse. Persoonlijk vind ik de kwaliteit nog te slecht om hier regelmatig gebruik van te gaan maken. De app werkt prettig. Handig design. Beeldkwaliteit valt tegen binnenhuis.

Pluspunten

  • Draagbaar ontwerp
  • Andriod app werkt prettig
  • Makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • Korte batterij
  • Beeldkwaliteit binnen valt tegen

Eindoordeel

Score: 3
kammi02Newbie 10 augustus 2017 Product gekocht

Samsung Gear 360 (2017) Wit

Dit is een super leuke gadget voor creatieve geesten, en mensen die er alles uit willen halen wat er in zit. Heel leuk om bijv. een bruiloft vast te leggen voor de mensen die er niet bij zijn. Videos zien er super uit, foto's sla ik liever over.

Pluspunten

  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Schroefkopbevestiging

Minpunten

  • iOS app
  • Makkelijk beschadigbaar
  • Niet echt 4K
  • Fotokwaliteit
  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Gear 360 (2017) Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True