Tweakers
De Huawei P10 Lite is op het eerste gezicht een prima toestel met een degelijke en goed ontworpen behuizing. Ook het contrastrijke scherm, dat zelfs goed af te lezen is in de felle zon, maakt indruk voor deze prijsklasse. Het toestel is ook redelijk vlot en er is dan ook goed mee te werken. De concurrenten in dit prijssegment hebben bepaald niet stilgezeten op het gebied van accuduur, maar Huawei helaas wel en daarnaast gaat het opladen traag. Als je dat niet zo'n probleem vindt en je vindt bloatware niet onoverkomelijk, dan kunnen we deze smartphone prima aanraden. Lees verder »
Voor de prijs een erg goed toestel. Als je iets zoekt onder de 5.5" en onder de 400 euro, zou ik deze kopen. Tot 400 euro heb ik geen betere kunnen vinden, en deze is maar €230.
Voor zijn prijs op dit moment bij de beste koopjes. 4GB RAM en 32GB ROM voor €272 is niet te veel gevraagd in vergelijking met andere toestellen die hetzelfde aankunnen.
Uitstekend midrange toestel voor als je een keer wat anders wil dan een Samsung toestel. Prachtig IPS scherm, snappy fingerprint sensor and met de EMUI schil valt prima te werken.
Duurzaam toestel, mijn eerste smartphone in 11 jaar tijd die niet defect is binnen de 2 jaar. Heb dit toestel momenteel bijna 3 jaar.
10/10 voor hardware, aangezien deze duurzaam gebouwd is.
6/10 voor software, aangezien deze stabiliteitsissues vertoond kenmerkend aan onervaren 16 jarige cowboy coders.
Enorm mooie kleuren. Werkt zeker naar behoren.
Heb deze telefoon nu ruim een jaar en het is niks anders dan drama
Van het besturingssysteem dat telkens vast slaat tot het beeldscherm wat spontaan kapot springt huawei is een zeer slecht merk met 0 support zal ook nooit meer telefoons van dit merk aanschaffen
Prima toestel, ik had er al eerder een, deze beviel goed.
snelle telefoon. Degelijk. Alleen hoop gedoe om te installeren. Ik kreeg geen nieuw account aangemaakt: vroeg om in te loggen op bestaand account, terwijl telefoon net uit nieuw uit de doos kwam. Kan ook aan google / Android liggen. Wel lastig.
Heb deze Telefoon in Maart gekocht. en hij bevalt goed. nog geen vastlopers gehad of iets dergelijks. bij mij gaat hij 6uur smorgens aan en om half 11 uit dan staat de batterij nog steeds op 70% prima dus! (bij normaal gebruik / FB / Whatsapp / bellen). Top ding!